Geboortekaartjes

Wij bieden u een mooie collectie moderne, originele en klassieke geboortekaartjes om de geboorte van uw baby aan te kondigen. Of het nu een jongen of een meisje is, u hoeft alleen maar het formaat en het kaartje met de mooiste illustratie te kiezen en u kunt uw geboortekaartje personaliseren met naam, datum, gewicht en lengte. Er is voldoende ruimte voor het toevoegen van een citaat, een spreuk, of een gedachte die mooi wordt verwoord in een strofe van een liedtekst. U kunt ook een 100% eigen ontwerp maken vanaf een blanco kaartmodel. Daarop laat u uw creativiteit volledig de vrije loop. We zijn er trots op u geboortekaartjes met 100% Frans vakmanschap aan te bieden. Dus klik, personaliseer en bestel!

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes Luchtballon jongen

E. Eline Gepubliceerd op 19/04/2022 following an order made on

Luchtballon jongen

5/5

Prachtige kwaliteit

Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

100% eigen ontwerp Geboortekaartjes 16.7 cm x 12 cm

D. Eline Gepubliceerd op 22/12/2021 following an order made on

16.7 cm x 12 cm

5/5

Perfecte afwerking/kwaliteit

Geboortekaartjes met Dieren Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

V. Neeltje Gepubliceerd op 01/10/2021 following an order made on

Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

5/5

Goede kwaliteit

Creatieve Geboortekaartjes wigwam

V. Elke Gepubliceerd op 26/09/2021 following an order made on

wigwam

5/5

Mooi kaartje, goede kwaliteit.

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

Schatje

5/5

Snelle levering

Geboortekaartjes Meisje Once Upon a Girl

A. Sylvie Gepubliceerd op 16/08/2021 following an order made on

Once Upon a Girl

5/5

Super, fijn dat er een optie is om een testontwerp te bestellen!

Geboortekaartjes met Foto Gouden Melkweg

V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

Gouden Melkweg

5/5

Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

Geboortekaartjes met Dieren Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

H. Marloes Gepubliceerd op 02/05/2021 following an order made on

Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

4/5

Prijs/kwaliteit is goed.

Klassieke Geboortekaartjes Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

Fall in Love

5/5

Perfect

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiest u voor Carteland.com om uw geboortekaartjes te drukken?

Kwaliteit en klantenservice

Kiezen voor Carteland.com om uw geboortekaartjes te drukken, is vertrouwen op een bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij hebben een assortiment papier van hoge kwaliteit geselecteerd en bieden u verschillende afwerkingen van hoge kwaliteit. De uitnodigingen worden in elk stadium van de creatie nauwgezet gecontroleerd door onze teams. De verzending van de uitnodigingen is zorgvuldig, ze worden u per post toegestuurd, in kleine doosjes, om elk risico van beschadiging tijdens het transport te vermijden.

Wij begeleiden u bij het maken van uw geboortekaartje. Onze adviseurs zijn van maandag tot vrijdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden per telefoon, e-mail of via de chat op onze website. U kunt ook kiezen voor de optie rust om te profiteren van onze redactionele correctiediensten die zowel de kwaliteit van uw foto's zullen controleren als eventuele spel- of lay-outfouten zullen verifiëren of corrigeren. Aangezien onze missie pas voltooid is als u volledig tevreden bent, kunt u bij vragen of problemen na ontvangst van uw uitnodigingen contact opnemen met onze dienst-na-verkoop, per e-mail of telefoon. In geval van ontevredenheid drukken wij ze gratis opnieuw.

Franse knowhow

Kiezen voor Carteland.com voor het drukken van uw uitnodigingen is kiezen voor Franse knowhow. Wij begeleiden u bij de creatie van uw uitnodigingen en drukken ze al meer dan 20 jaar met zorg. Onze uitnodigingen zijn voorzien van het label "Origine France Garantie" en worden geproduceerd in ons atelier in Aix en Provence.

Eco-verantwoordelijk engagement

Kiezen voor Carteland.com is kiezen voor faire deel eco-vriendelijk. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij zijn begaan met de huidige milieuproblematiek en gebruiken alleen papier dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Ons papier is onderscheiden met het FSC eco-label. Bovendien worden onze inkten, karton en andere plastic verpakkingen systematisch gerecycled.

Welk thema moet u kiezen voor uw uitnodiging?

Wij bieden verschillende thema's en modellen uitnodigingen aan. Deze modellen zijn aanpasbaar en oneindig, zodat de aankondiging van elke geboorte een uniek en magisch moment wordt.

Het Foto-geboortekaartje

Verover die unieke en mooie momenten van zijn eerste levensmomenten en deel ze met uw vrienden en familie via onze verschillende Foto-geboortekaartjesmodellen. De keuze voor een fotoboortekaartje is een klassieke manier om uw baby voor het eerst aan uw dierbaren voor te stellen. Eén, twee, drie of meer foto's van uw baby op de aankondiging - de keuze is aan u! Wij bieden een breed scala aan aanpasbare fotouitnodigingen, met sobere en strakke ontwerpen of originelere en kleurrijkere ontwerpen.

Origineel geboortekaartje

Met onze collectie aanpasbare originele uitnodigingen kunt u zich met fantasie onderscheiden van de massa wanneer u de geboorte van uw pasgeborene aankondigt aan uw dierbaren. Wij hebben voor u originele kaders gecreëerd, zowel wat hun vorm betreft (boekenlegger, vinyl, ID-kaart, hart, fotomontages, voorpagina's van tijdschriften...), als wat hun min of meer kleurrijke motieven of hun eenvoudige of humoristische aankondigingstekst betreft!

De magneet geboortekaart

Wat is er origineler dan een magneet om de geboorte van uw kleintje aan te kondigen! Decoratief en origineel, het kan gemakkelijk worden opgehangen aan elk metalen oppervlak door uw dierbaren, zoals een koelkast. Deze magneten kunnen worden gepersonaliseerd met de foto van uw baby. Wij bieden magneten in verschillende maten aan: vierkante magneten (9 cm x 9 cm) of rechthoekige magneten (5,5 cm x 21 cm) waarop u gemakkelijk verschillende foto's van uw kleuter kunt plakken, en waarom niet, van zijn ouders en/of eventuele broers en zussen. Aan u de keuze!

Welke opmaak kiest u voor uw aankondiging?

Wij hebben voor u een hele mooie collectie vintage, klassieke, dierlijke en chique aankondigingen samengesteld om simpel te personaliseren met informatie over uw kind (voornaam, geboortedatum, aankondigingstekst) en soms een of meer foto('s) voor een snelle en geslaagde creatie.

De aankondigingsstijlen

De Vintage aankondiging

Onze grafisch ontwerpers hebben een mooie collectie Vintage aankondigingen samengesteld in een Old School-sfeer om de geboorte van uw kind aan te kondigen. Zij belichamen het perfecte evenwicht tussen traditie en moderniteit. Als u van retro houdt, zal deze tijdloze collectie u ongetwijfeld verleiden.

De Klassieke Aankondiging

Deze aankondigingen maken deel uit van de tijdloze modellen van Carteland! Zij blijven al vele jaren de voorkeur van de ouders genieten. Elegant en met een afwerking van topklasse, wordt de klassieke aankondigingencollectie regelmatig verrijkt met nieuwe ontwerpen.

De dierenaankondiging

Dieren maken volledig deel uit van het universum van de kinderen. Olifant, muis, kat, deze schattige dieren illustreren vrolijk een pasgeboren baby aankondiging. Deze vrolijke collectie aankondigingen van dieren is gemengd: de meeste aankondigingen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Deze neutrale ontwerpen kunnen een goede keuze van aankondiging zijn als u het geslacht van uw kind niet wilt weten en vooruit wilt plannen. De kleuren van sommige ontwerpen zijn echter geschikter voor een jongen dan voor een meisje, en omgekeerd.

De Chique Aankondiging

Kondig de geboorte van je baby in stijl aan met onze stijlvolle Chic Announcement-collectie! Onze grafisch ontwerpers hebben deze collectie bedacht met eigentijdse, frisse en bohemian ontwerpen om je kind in de schijnwerpers te zetten.

De aankondigingsformaten

De creatieve aankondiging

Ben je van zelfgemaakt? Ongetwijfeld zal onze collectie van creatieve geboortekaartjes u verleiden. Wij bieden u de mogelijkheid om het geboortekaartje van uw baby van A tot Z te ontwerpen door het geboortekaartje van de Maagd te kiezen. Dit aanbod zal zeker de meest creatieve onder u interesseren. U moet er echter rekening mee houden dat het maken van een volledig geboortekaartje enige tijd in beslag kan nemen, afhankelijk van de mate van detail die u wenst toe te voegen. Bovendien raden wij u aan de wijzigingen in uw aankondiging regelmatig op te slaan en voordat u onze site verlaat, zodat u uw creatie later kunt hervatten. Als u problemen ondervindt bij het maken van uw aankondiging, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice.

De UNICEF-aankondiging

Door een UNICEF-aankondiging te bestellen, steunt u ook UNICEF in haar werk voor de bescherming van kinderen. Door een geboortekaartje uit deze collectie te kiezen, doet u een verantwoorde aankoop. Zo kunt u de geboorte van uw kind aankondigen en tegelijkertijd solidariteit tonen, dat wil zeggen bijdragen aan de verbetering van de levensomstandigheden van kinderen in de wereld.

Welk geboortekaartje kiezen voor een jongen?

Het is een jongen! Wij bieden u een mooi assortiment kaartjes om te personaliseren om de gelukkige geboorte van uw kleine jongen aan te kondigen.

De Kleine Prins geboortekaartjes

Wij hebben voor u een collectie geboortekaartjes van de Kleine Prins samengesteld, het beroemde poëtische en filosofische verhaal van Saint Exupéry om de geboorte van uw Kleine Prins met poëzie aan te kondigen aan uw entourage. In deze collectie herkent u op onze illustraties de verschillende avonturen van de Kleine Prins, de personages en elementen uit dit mooie verhaal zoals de Vos of de Roos.

Het geboortekaartje Vos

Als u van dieren houdt, zal ons geboortekaartje Vos u zeker bevallen. Sluw en schattig, deze roodgekleurde dieren zullen de geboorte van uw kleine jongen aankondigen met ondeugendheid. Of het nu gaat om een rode vos of een poolvos, alleen of in een groep, opgekruld of vredig slapend, wij hebben een ruime keuze aan vossengeboortekaartjes. U zult ook de Vos van de Kleine Prins vinden.

Welk geboortekaartje kiezen voor een meisje?

Het is een meisje! Wij bieden u een mooi assortiment van aanpasbare geboortekaartjes om de gelukkige geboorte van uw kleine meid aan te kondigen.

Het ooievaar geboortekaartje

De ooievaar symboliseert de geboorte in de collectieve verbeelding. Het ooievaarmotief is al heel oud. Volgens een Elzasser legende uit de Middeleeuwen werden in een put die uitmondde in een meer onder de kathedraal van Straatsburg de zielen van ongeboren kinderen opgevangen, wachtend tot de bewaker ze eruit zou vissen zodat ze aan een ooievaar konden worden toevertrouwd!

Kondig de geboorte van uw dochter poëtisch aan met het pastelkleurige ooievaar geboortekaartje.

Wij bieden ook een ooievaar geboortekaartje in samenwerking met UNICEF om de geboorte van uw dochter aan te kondigen en tegelijkertijd deze liefdadigheidsinstelling te steunen in haar missie om kinderen te beschermen.

Het prinsessengeboortekaartje

Onze prinsessengeboortekaartjes zijn bijzonder geliefd om de geboorte van uw kleine prinses met verfijning en elegantie aan te kondigen!

Het Tiny prinsessengeboortekaartje in de kleuren zwart en poederroze zal u verleiden met zijn strakke en stijlvolle design, om de komst van uw kleine pareltje in de verf te zetten. Op het grote formaat kunt u meerdere foto's van uw dochter plaatsen, die wij u aanraden in grijstinten voor een nog chiquere uitstraling.

Het geboortekaartje Lovely princess roze met lintmotief en heerlijke chocolade- en zachtroze tinten is een origineel en delicaat kaartje om de komst van uw geliefde kleine schat aan uw dierbaren aan te kondigen.

Het geboortekaartje Hush a princess sleeps is zowel trendy als elegant. Het is een mooi ontwerp om uw kleine lieveling aan uw dierbaren voor te stellen in roze, zwarte en bloementinten, waarop u drie foto's kunt invoegen.

Welk geboortekaartje kiezen voor een tweeling?

U hoeft niet één geboorte aan te kondigen ... maar twee! ... Het zijn tweelingen! Wij hebben een aantal mooie geboortekaartjes voor u gemaakt om de geboorte van uw tweeling aan te kondigen, naar eigen wens te personaliseren. Onze collectie tweelingaankondigingen kan worden gebruikt voor een drieling of meer.

Wij bieden tweelingaankondigingen waarin u een gezamenlijke foto van beide broers, beide zussen of beide broers en zussen kunt invoegen om de blijde gebeurtenis aan uw dierbaren aan te kondigen. Bij sommige van onze ontwerpen kunt u ook een foto van elke baby aan weerszijden van de aankondiging plaatsen, zodat u ze afzonderlijk kunt presenteren. Als u echter niet zo van foto's houdt, hebben onze grafisch ontwerpers schattige aankondigingen voor u ontworpen met twee baby's, twee eekhoorns, twee muizen of zelfs twee konijnen als allegorie voor uw twee kleine bundeltjes vreugde.

Welke tekst moet u schrijven?

De juiste woorden kiezen om de komst van uw kind in de wereld aan te kondigen, is belangrijk. Er zijn verschillende stijlen geboortekaartjes, humoristisch of plechtig, beknopt of gedetailleerd. Het is aan u om de stijl te kiezen die het best uw persoonlijkheid weerspiegelt en om te beslissen hoeveel informatie u op de aankondiging wilt vermelden. De voornaam, achternaam, geboortedatum en contactgegevens zijn de minimumgegevens die op een aankondiging moeten worden vermeld. U kunt het tijdstip van de geboorte, het geboortegewicht en de geboortelengte, en desgewenst foto's toevoegen.

U moet ook bepalen wie de aankondiging op de aankondiging zal doen: de ouders? de baby zelf? eventuele broers of zussen?

Als u deze keuzes hebt gemaakt, kunt u beginnen met het schrijven van uw aankondigingstekst. Indien nodig kunt u zich laten inspireren door de presentatieteksten van onze online-uitnodigingen. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het schrijven van de tekst, aarzel dan niet contact op te nemen met onze adviseurs. Om er zeker van te zijn dat u het goed doet, raden wij u ten slotte aan u te abonneren op de optie Rust om te profiteren van de spellingcorrectie- en opmaakservice van ons team.

Voorbeeldtekst van klassieke aankondiging

Aankondiging door de ouders "Arnaud en Amandine hebben het immense genoegen de geboorte van hun dochter Annabelle aan te kondigen, op 1 juni 2021 om 9.27 uur."

Aankondiging door de baby "De ogen van mijn ouders gingen op 1 juni wijd open van geluk. Mijn naam is Capucine."

Aankondiging door de broers en zussen "Pierre heeft eindelijk het gezicht van zijn zusje Laure ontdekt, op 1 juni 2021 om 9:27 uur."

Exemplaar van originele/humoristische aankondigingstekst

"Na een lange reis van 9 maanden heeft Carla zich eindelijk bij ons gevoegd op 1 juni 2021. Wat een vreugde! Ze doet het perfect: 3,5 kg en 50 cm"

Het is mogelijk een humoristische aankondiging te doen, zowel wat de inhoud, in dit geval de tekst, als wat de vorm betreft. Wilt u een originele of grappige aankondiging, dan raden wij u aan onze collectie originele aankondigingen te bekijken.

Voorbeeld aankondigingstekst Tweeling

"Er zijn ons net twee kleine schatjes bezorgd: Grégoire en Jonas" "Sinds 1 juni 2021 zien we het leven in het roze ... en in het dubbel! Elisa en Carla zijn geboren voor ons grootste geluk. We kunnen niet wachten om ze aan u voor te stellen!"

Wanneer moeten geboortekaartjes worden verstuurd?

Het doel van een geboortekaartje is te melden dat er een nieuw gezinslid is geboren. In theorie is het mogelijk om aankondigingen te versturen tussen de eerste dag en 6 maanden na de geboorte. Het wordt echter op prijs gesteld en het is gebruikelijk om ze zo spoedig mogelijk te verzenden. De ideale, meest voorkomende termijn is tussen de 1e dag en 2 maanden na de geboorte. De eerste twee weken met uw pasgeborene zullen waarschijnlijk hectisch en intens zijn, zodat u misschien geen tijd hebt om geboortekaartjes te sturen. Maar na 2 maanden wordt het een beetje laat om je geboortekaartjes te versturen. Voor uw gemoedsrust en om uw geboortekaartje zo snel mogelijk te versturen, raden we u bij Carteland.com aan om al tijdens het laatste trimester van de zwangerschap na te denken over het ontwerp van uw geboortekaartje. U kunt nu al nadenken over de stijl van de aankondiging, het model, de tekst, het papier, de afwerking, een lijst opstellen van de geadresseerden en hun respectieve adressen om het aantal te bepalen dat u wilt laten drukken. Dit zal u gemoedsrust geven en u in staat stellen zo snel mogelijk te beginnen met afdrukken zodra de baby geboren is. Wij raden u aan te wachten tot na de geboorte van uw baby, vooral als u foto's van uw kind op de uitnodiging wilt zetten en/of precieze informatie wilt geven over bijvoorbeeld geboortegewicht en -lengte. U kunt rekenen op onze teams bij Carteland.com om u uw uitnodigingen zo snel mogelijk te bezorgen zodra u uw bestelling heeft geplaatst. De productietijd bedraagt 2 tot 3 dagen en de levertijd 1 tot 2 dagen.

Hoe kunt u uw geboortekaartje personaliseren?

Uw kind is uniek en u wilt een kaartje maken dat net zo uniek is als hij of zij om de geboorte aan te kondigen. Op Carteland.com beschikt u over een online editor waarmee u onze aankondigingssjablonen naar wens kunt aanpassen en personaliseren. U bent vrij in de keuze van de tekst, het lettertype, de foto's, de kleuren en andere lay-outopties, om de aankondiging te creëren die het best aan uw verwachtingen voldoet. U kunt ook spelen met de details, de afwerking, door bijvoorbeeld een vernisje of vergulding toe te voegen, om een laatste toets te geven aan de aankondiging en deze subliem te maken.

Voor de meest creatieve en gedurfde onder u, bieden wij u de mogelijkheid om zelf, van A tot Z, de aankondiging van uw pasgeborene te creëren, uitgaande van een blanco aankondiging. Afhankelijk van de details die u wilt toevoegen, kan het meer tijd in beslag nemen om van een blanco uitnodiging te vertrekken.

Hoe kunt u uw uitnodiging verfraaien?

Wij streven ernaar u kwaliteitspapier en verfijnde afwerkingen aan te bieden om uw geboortekaartjes te sublimeren en u een weergave te geven die aan uw verwachtingen voldoet.

De keuze van het papier

De keuze van de papiersoort en het gramgewicht is van fundamenteel belang bij het ontwerpen van de uitnodiging. Wij hebben voor u een zorgvuldige selectie gemaakt van kwalitatief, gevarieerd en geschikt papier voor een geboortekaartje. Ontdek hieronder onze vier verschillende papieren: Cartomat, Iridescent, Creation en Creasoft. Het is aan u om het papier te kiezen dat u het mooist vindt voor uw uitnodigingen!

Cartomat®-papier Eigenschappen: dik, glad, mat Grammage: 300g/m2 Gebruik: Alle soorten uitnodigingen Ons advies: bijzonder geschikt voor uitnodigingen met foto's

Iridescent-papier Eigenschappen: dik, zeer hoge kwaliteit, licht metaalachtig (fijne zilverdeeltjes die tijdens de fabricage op het oppervlak worden afgezet) Gewicht: 300g/m2 Gebruik: Alle soorten uitnodigingen Onze raad: Dit papier met zijn moderne, hoogwaardige weergave kan worden gebruikt voor alle soorten uitnodigingen met een afbeelding of met een of meer foto's

Creatiepapier Features: dik, premium, lichte textuur (type aquarelpapier) Grammage: 270g/m2 Gebruik: geïllustreerde uitnodigingen Onze raad: Zeer elegant, dit papier wordt aanbevolen voor uitnodigingen die voornamelijk illustraties bevatten

Het Creasoft papier Eigenschappen: Premium kwaliteit, natuurlijk, met eco-label Grondstof: 320g/m2 Gebruik: Alle soorten uitnodigingen, ook die met foto's Onze raad: Dit papier heeft een uitstekende stijfheid, een natuurlijke textuur die prettig aanvoelt, en wordt aanbevolen voor een trendy effect en een mooie weergave van foto's. Het is een geslaagde mix tussen de kenmerken van Cartomat papier en Creatie papier (zie hierboven).

Afwerkingen

De keuze van vernis

De vernis laat u toe om zowel briljantie als bescherming aan uw aankondigingen te geven. De weergave en de kwaliteit worden alleen gesublimeerd. Ontdek hieronder onze drie verschillende soorten vernis.

Glanzende vernis Geef uw foto's wat pit en glans. Glansvernis sublimeert uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage van de tijd dankzij de anti-UV-laminering die op het papier is aangebracht. Voor een gegarandeerd "fotoafdruk"-effect!

De matte vernis Chic en delicaat, deze vernis verfraait uw foto's door de contrasten te verzachten. Het brengt een artistieke kant een beetje retro. Het beschermt uw foto's tegen mogelijke vingerafdrukken, krassen en vervaagt ontsierende reflecties.

De selectieve vernis Met deze vernis kunt u bepaalde delen van de aankondiging benadrukken, zoals de tekst, het ontwerp of zelfs patronen. De selectieve vernis is, zoals de naam al aangeeft, alleen verkrijgbaar op bepaalde modellen.

Vergulde afwerking

Delicaat en elegant, de vergulde afwerking is verkrijgbaar op bepaalde modellen uitnodigingen. Vergulden is mogelijk in ons atelier dankzij een techniek van warm vergulden. Het geeft een verfijnde, high-end uitstraling aan geboortekaartjes.

Hoe kunt u zeker zijn van de kwaliteit van de producten?

Bij Carteland.com is kwaliteit onze bestaansreden. Al onze uitnodigingen worden gemaakt in Frankrijk en wij zien er nauwlettend op toe dat het kwaliteitsniveau in overeenstemming is met uw wensen. Om u de beste kwaliteit te bieden, drukken wij uw uitnodigingen op hoogwaardig papier (zie hierboven) en milieuvriendelijk.

Bij Carteland.com bent u tevreden over uw uitnodigingen of wij drukken uw uitnodigingen opnieuw. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een product ontvangt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Om u te verzekeren van de kwaliteit van onze producten, bieden wij u een gratis proefpakket met uitnodigingen aan. U zult de kwaliteit van onze documenten kunnen waarderen en kennis kunnen maken met onze modellen en de vele formaten die wij aanbieden. Vul gewoon uw persoonlijke gegevens in op het daartoe bestemde formulier. U ontvangt dan een selectie van uitnodigingen.

Wij bieden u ook een eerste gepersonaliseerd monster van de uitnodiging van uw keuze aan, gratis met de code EPCARTF. Om dit monster te verkrijgen, moet u eerst een model kiezen, het vervolgens personaliseren en het in uw mandje leggen. U kiest dan het aantal van 1 en voert de code EPCARTF in het daarvoor bestemde vakje in. U hoeft alleen nog maar op "Toevoegen" te klikken en de aftrek wordt automatisch toegepast.

Bij ontvangst van een van deze monsters kunt u zelf de kwaliteit van onze producten beoordelen voordat u een bestelling plaatst.

Wij wensen u een prettig geboortekaartje ontwerpen op Carteland.com!