geboortekaarten

Geboortekaartjes

Je hebt al een paar maanden een nieuwe baby in je leven, dus is het tijd om het iedereen te laten weten. Wij bieden een geweldige collectie moderne geboortekaartjes of originele advertenties om de komst van je baby aan te kondigen. Of het nu een jongen of een meisje is of allebei tegelijk, u hoeft alleen maar het formaat en het thema te kiezen om uw geboortekaartje te personaliseren en de nodige accenten te leggen die het beste bij uw persoonlijkheid passen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om te vertrekken van een blanco uitnodiging om uw creativiteit de vrije loop te laten. U helpen uw geluk te delen is onze grootste trots en we zijn er ook trots op dat we uitnodigingen van 100% Franse makelij aanbieden. Dus klik, personaliseer en ga.

spinner carteland

Keuze om de komst van de baby aan te kondigen

Nu de vervaldatum nadert, hebben nieuwe ouders veel vragen. Onder hen is het al dan niet nodig om naar familieleden te sturen. Deze toekomstige moeders en vaders moeten weten dat de geboorte van een kind een uitzonderlijke gebeurtenis is die niet mag worden verwaarloosd. Het is een belangrijk keerpunt in hun leven. Daarom kan het geven van geboorteaankondiging de beste manier zijn om het te markeren. Deze kaart is de eerste manier om contact te leggen tussen de baby, de familieleden en de vrienden van de familie. Welke stijl moet ik gebruiken? Welk kaartformaat is voor mij het beste? Welke kleur moet ik kiezen? Welke foto moet er worden ingevoegd? Al deze vragen staan ook op hun netvlies. Ze moeten ze antwoorden zodra ze besluiten de geboorte van hun baby aan te kondigen met een kaartje. De volgende gids is bedoeld om hen te helpen bij deze taak.

Wat zou het nut zijn om het te melden als nieuwe technologie het al kan vervangen?

SMS, e-mail, MMS en privéberichten van sociale netwerken zijn snelle en efficiënte communicatiemiddelen. Ze kunnen worden gebruikt om de komst van een nieuw familielid binnen enkele seconden aan te kondigen. Echter, de om naar de geboorte te gaan zijn nog steeds populair bij de ouders om verschillende redenen.

 • De traditie wordt voortgezet: de eerste geboortekaartjes werden in 1781 gemaakt door Gauthier De La Peyronnie. Hij gebruikte ze om zijn familie op de hoogte te brengen van de geboorte van zijn zoon. Door ze te verspreiden, slaagde hij erin ze te populariseren en er een traditie van te maken.
 • Hoewel virtuele berichten handig zijn, geven sommige ouders de voorkeur aan fysieke kaarten. Voor hen zijn het souvenirs die gebruikt kunnen worden om het nachtkastje, de koelkast of de open haard te versieren. Ze zijn ook makkelijker te houden.
 • De mogelijkheid om een gepersonaliseerde boodschap en inhoud te creëren is een andere reden om ervoor te kiezen deze te delen. U bent vrij om hun decoratie en presentatie te kiezen, zelfs als u hun ontwerp aan een professional toevertrouwt. U kunt zelfs humoristische, klassieke of kinderachtige teksten opnemen.

Hoe maak je geboorteaankondigingen die zowel mooi als presentabel zijn?

Het aankondigen van een blijde gebeurtenis, deze aankondigingen moeten visueel aantrekkelijk zijn. Geluk moet worden gevoeld door hun kleuren en vormgeving. Houd hier dus bij het ontwerp rekening mee. Als creativiteit niet een van je sterke punten is, laat dan je kaarten in de handen van een expert.

 • Om een geboortekaartje goed voor te bereiden, doe je wat onderzoek op het internet. Laat u inspireren door de templates die online beschikbaar zijn voor uw creatie. Begin ze dan te maken of geef ze aan een professional. Je kunt alles zelf doen als je de basis van het grafisch ontwerp en de betekenis van kleuren uit je hoofd kent.
 • Selecteer de foto: De foto is het belangrijkste element van uw kaarten. Daarom moet u het zorgvuldig selecteren. Om dit te doen, neem een paar foto's en geef ze aan een professional. Hij zal de beste kiezen voor uw kaarten.
 • Maak een tekst: naast de foto is tekst een ander belangrijk element om op de kaart te zetten. Om het te creëren, richt je je op het gevoel dat je wilt delen. Het kan lang of kort zijn, afhankelijk van je inspiratie. U moet echter wel op de inhoud letten, zodat deze uw gesprekspartners raakt.
 • Neem contact op met een professional: om mooie aankondigingen voor te bereiden, is het raadzaam om contact op te nemen met een professional. Creatief, ervaren en gekwalificeerd, kan hij u volledige tevredenheid geven. Het enige wat je hoeft te doen is hem je ideeën te vertellen en hij zal ze in werkelijkheid omzetten. Indien nodig kan hij u helpen bij het bepalen van een gepersonaliseerde stijl.

Wat moet er gebeuren voordat de geboorteaankondigingen naar de ontvangers worden gestuurd?

Zodra uwgeboorteaankondigingen klaar zijn, kunt u zich voorbereiden op het verzenden ervan. Om dit te doen, begin met het maken van een lijst van hun ontvangers en vraag vervolgens een professional om uw postzegels te ontwerpen. Bepaal ten slotte de datum van hun verdeling. Deze laatste voorbereidingen zijn belangrijk als u de perfecte aankondiging voor de komst van uw baby wilt.

 • Maak een lijst van ontvangers: u moet de tijd nemen om deze taak uit te voeren, aangezien een eenvoudig overzicht problemen kan veroorzaken. Om fouten te voorkomen, schrijft u de namen van uw dierbaren op een notitieboekje. Voeg de ontbrekende namen systematisch toe tot de datum waarop ze werden verzonden. Selecteer vervolgens de mensen die je niet vaak ontmoet en zet ze op je definitieve lijst.
 • Het maken van postzegels: Geboortestempels zijn schaars en je zult ze waarschijnlijk niet vinden in het postkantoor. Dus, om de levering van uw kaarten te versnellen, ontwerp gepersonaliseerde stempels. Laat uw printer weten wat uw voorkeuren zijn en zij zullen deze graag voor u ontwerpen.
 • Definieer de datum van de verdeling van de kaarten: deze stap is de meest delicate van allemaal. Idealiter stuur je alles tijdens de eerste maand. Als je nog steeds overweldigd wordt door je nieuwe opvoedingstaken, kun je de komende 5 maanden nog steeds je geluk beproeven. Als deze tijdslimiet eenmaal is verstreken, kunt u het beste uw project opgeven.

Wat zijn de trends in het ontwerp van het geboortebericht?

Ondanks zijn rustieke en traditionele kant, evolueert de geboortekaart mee met de trends. Momenteel hebben minimalisme, neo-art deco, plantaardige motieven en abstracte ontwerpen invloed op de vormgeving. U kunt zich laten inspireren als u uw geluk wilt delen met uw vrienden en familie.

 • Minimalistische kaart: eenvoud is de basis van het minimalisme. Een minimalistisch geboortekaartje heeft bijvoorbeeld eenvoudige zwart-witte inscripties. Deze dienen om de essentiële boodschap van de nieuwe ouders te benadrukken.
 • Neo art deco kaart: Dit is een kaart gebaseerd op een jaren dertig stijl van decoratie. Het staat bekend om zijn gouden of gemarmerde toetsen en zijn gedempte tinten. Het verbetert eenvoudige geometrische figuren en afgeronde vormen. Op een neo-art deco geboortekaartje kun je goud of marmer associëren met taupe of benzineblauw.
 • Kaart met plantenmotieven: de laatste jaren zijn planten echte sterren geworden in de wereld van de decoratie. Ze zijn ook aanwezig op de aankondigingen, vooral op de aankondigingen van een blijde gebeurtenis. Denk hier eens over na als je de geboortekaarten van je kind maakt.

Een kind is een uniek wezen en zijn geboorte is een moment dat het verdient om met een witte steen gemarkeerd te worden. De verdeling van maken deel geboorte is een van de manieren om het te vereeuwigen. Hoewel de technologie al een aantal snellere oplossingen biedt, dient een fysieke kaart om een traditie die enkele eeuwen teruggaat in stand te houden. Het stelt u in staat om uw geluk te delen op een gepersonaliseerde manier. Tegenwoordig kunnen ouders gebruik maken van de diensten van een expert voor het ontwerp van hungeboorte kaarten. Hierdoor kunnen ze genieten van vele voordelen. Dankzij zijn hulp kunnen ze al hun ideeën realiseren, zelfs de meest ongewone.

Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

5/5

Snelle levering

Once Upon a Girl

A. Sylvie Gepubliceerd op 16/08/2021 following an order made on

5/5

Super, fijn dat er een optie is om een testontwerp te bestellen!

Gouden Melkweg

V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

5/5

Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

H. Marloes Gepubliceerd op 02/05/2021 following an order made on

4/5

Prijs/kwaliteit is goed.

Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

5/5

Perfect

Exclusief

V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

5/5

mooi duidelijk magneet kaartje

wanneer hoe laat

C. Mario - Sandrine Gepubliceerd op 03/03/2021 following an order made on

5/5

Goede prijs kwaliteit

Kleine Prinses

D. Melanie Gepubliceerd op 02/03/2021 following an order made on

3/5

Ik vond persoonlijk dat de foto die we gebruikt hebben, te donker gedrukt was. We hadden wel een klaardere foto ingestuurd...

Kleine Luiaard

S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

5/5

Superlief kaartje

Knuffelpauze, meisje, konijntje

S. Bakay Gepubliceerd op 24/11/2020 following an order made on

5/5

Super leuke kaart

Geboortekaartjes met Konijn Lief konijntje
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes Zomer outfit matroos
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geel Geboortekaartjes roze, zon, offsetvouw
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Creatieve Geboortekaartjes wigwam
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
100% eigen ontwerp Geboortekaartjes 16.7 cm x 12 cm
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: