Geboortekaartjes Alles voor op het strand
Geboortekaartjes Alles voor op het strand goedkoop
Geboortekaartjes Alles voor op het strand gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Alles voor op het strand

Ref : 09550-GU2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Alles voor op het strand

Om de geboorte van je kind/dochter/zoon te vieren, heeft onze grafisch ontwerper een nieuw formaat bedacht dat alle ouders die op zoek zijn naar originaliteit, zal aanspreken. Als een ode aan de geboorte heeft je "Alles voor op het strand"-uitnodigingskaart de vorm van een mooi coconnetje. De cocon is van nature zowel een schuilplaats, een plaats waar alle mogelijkheden worden gecreëerd, het wonder van de geboorte! Je geboortekaart is zowel origineel als symbolisch en zal de aandacht trekken van familie en vrienden. Afmetingen: 11 cm x 15 cm. Witte enveloppen zijn inbegrepen. Al onze uitnodigingen worden zorgvuldig gedrukt en verwerkt in ons atelier in Zuid-Frankrijk op papier uit ecologisch beheerde bossen.

Het is nog maar kort geleden dat uw baby is geboren en u geniet van de vreugde die u met uw familie en vrienden wilt delen. ! De kleuren en de stijl die voor deze geboortekaart zijn gekozen, verspreiden een rustgevende stemming. Een betaalbaar geboortekaartje gepersonaliseerd naar uw wens via onze online ontwerptool. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% origineel te maken. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze mooie afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Wil je de kwaliteit van onze babykaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Geboortekaartjes Alles voor op het strand gratis te maken. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer informatie over deze Geboortekaartjes Alles voor op het strand wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze exclusieve Geboortekaartjes Alles voor op het strand zal uw familie en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als souvenir te bewaren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.