Geboortekaartjes De reis van de ooievaar
Geboortekaartjes De reis van de ooievaar goedkoop
Geboortekaartjes De reis van de ooievaar gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes De reis van de ooievaar

Ref : 09897-RR1-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - De reis van de ooievaar


Als je kind net geboren is, is dit Geboortekaartjes De reis van de ooievaar de mooiste manier om het aan te kondigen. betover iedereen Met onze online ontwerptool kun je je gevoelens uiten en de juiste woorden vinden om de elegantste geboortekaart te maken. Om niets te vergeten op je geboortekaartje, zijn hier de gegevens die je erop moet schrijven: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn sterrenbeeld (te kiezen uit onze illustraties). Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wilt, maar ook of u een papier met structuur (natuurlijk effect) of glad papier met glanzende afwerking (foto-effect) wilt. Wil je de kwaliteit van ons geboortekaartje beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Geboortekaartjes De reis van de ooievaar gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer elementen over deze Geboortekaartjes De reis van de ooievaar wilt weten, kunt u contact opnemen met onze account manager. Deze op maat gemaakte Geboortekaartjes De reis van de ooievaar zal uw familie en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als aandenken te bewaren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.