Geboortekaartjes Floralies
Geboortekaartjes Floralies goedkoop
Geboortekaartjes Floralies gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Floralies

Ref : 09627-HH2-RV
vanaf €0.91 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 10 cm x 14 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Floralies

Als een venster naar een nieuwe wereld is deze nieuwe geboortekaart uit de serie Bloemenkinderen perfect om de geboorte van uw dochter op een elegante manier te vieren.
Formaat: 10 cm x 14 cm.

Maak een prachtige geboortekaart ter ere van de geboorte van je betoverende kroost. Laat u inspireren en geef uw eigen tintje aan uw geboortekaartje om de geboorte van uw kroost te vieren. Met onze online ontwerptool kunt u de achtergrondkleur, de letterstijl wijzigen of andere afbeeldingen uit de bibliotheek toevoegen als een klok. Om te vermijden dat u iets vergeet op uw babykaartje, vindt u hier de zaken die u erop moet zetten: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn sterrenbeeld (te kiezen uit onze illustraties). Naargelang uw wensen kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze mooie afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes Floralies en bijpassende witte enveloppen. Al onze geboortekaartjes worden netjes gemaakt in ons atelier in Aix-en-Provence. Onze klantendienst staat tot uw beschikking tijdens de openingsuren die op de homepage zijn aangegeven. Aarzel dus niet om hen te bellen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw babykaart beantwoorden. Deze aangepaste Geboortekaartjes Floralies zal uw dierbaren en vrienden verrukken en zorgen dat ze het bewaren als souvenir.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.