Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm
Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm goedkoop
Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm

Ref : 09125-RN2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm

We zijn dol op deze mooie en zachte creatie van Loanne! Geheel volgens de laatste trend zet dit geboortekaartje de mooie garderobe in scene die je voor je baby in gedachte hebt, als hij of zij de kraamkamer verlaat of aan je familie en vrienden wordt voorgesteld. Op de voorkant van deze enkele kaart vormen een marineblauw broekje, een leuk beige mutsje en schattige laarsjes een prachtig tafereeltje voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje. De cursieve typografie die de voornaam van je kindje aangeeft, staat in contrast met de typografie die is gekozen om de geboortedatum te accentueren. Met dit geboortekaartje komt de tijdloze en ontroerende illustratie waarmee je je geluk wilt delen prachtig tot zijn recht. Afmetingen: 12 x 16,7 cm. Nog vragen? Neem contact op met ons team dat op de aangegeven tijden voor je klaar staat.

Alle teamleden houden van deze betoverende Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm die uw nieuwe geluk vertegenwoordigen. betover iedereen Deze mooie Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm van onze online ontwerpstudio is super eenvoudig aan te passen. Om niets te vergeten op je geboortekaartje, zijn hier de elementen die je erop moet zetten: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn sterrenbeeld (te kiezen uit onze illustraties). Naargelang uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze elegante afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Wilt u de kwaliteit van onze geboortekaartjes beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer elementen over deze Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm wilt weten, kunt u contact opnemen met onze account manager. Deze exclusieve Geboortekaartjes Kleine garderobe, grijs-groen, 10 x 14 cm zal uw dierbaren blij maken en hen aanmoedigen het te bewaren als aandenken.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.