Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien
Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien goedkoop
Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien

Ref : 09481-RR1-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Natuurlijk gerecycleerd
Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled. Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Konijntje en aardbeien
.

Maak een prachtige geboortekaart ter ere van de komst van uw prachtige baby. Op deze sierlijke babykaart staat het schattige gezichtje van uw kroost in een trendy stijl. Met de online ontwerpstudio kunt u probleemloos de achtergrondkleur en de letterstijl wijzigen of andere afbeeldingen toevoegen die in de bibliotheek beschikbaar zijn. Dit gouden geboortekaartje maakt de voornaam en de geboortedatum van uw kind bekend. Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wilt, maar ook of u een papier met structuur (natuurlijk effect) of glad papier met glanzende afwerking (foto-effect) wilt. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze geboortekaartjes op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, is onze account manager 5 dagen per week beschikbaar tijdens de aangegeven werkuren. Deze exclusieve Geboortekaartjes Konijntje en aardbeien zal uw dierbaren in verrukking brengen en hen aanmoedigen het te bewaren als een herinnering.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.