Geboortekaartjes lief getekend konijntje
Geboortekaartjes lief getekend konijntje goedkoop
Geboortekaartjes lief getekend konijntje gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes lief getekend konijntje

Ref : 09762-HH2-RV
vanaf €0.91 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 10 cm x 14 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - lief getekend konijntje


Als je kroost net geboren is, is dit Geboortekaartjes lief getekend konijntje de leukste manier om het aan te kondigen. Omdat je het helemaal zelf ontworpen hebt, kun je je kind op een heel schattige manier presenteren met deze handgemaakte Geboortekaartjes lief getekend konijntje! Om het ontwerp nog persoonlijker te maken, kunt u uw aankondiging versieren met mooie pictogrammen die u kunt vinden in onze bibliotheek met ontwerpen. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% origineel te maken. Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wenst, maar ook of u de voorkeur geeft aan gestructureerd papier (natuurlijk effect) of glad papier met een glanzende afwerking (foto-effect). Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes lief getekend konijntje en bijpassende witte enveloppen. Al onze geboortekaartjes worden met zorg gemaakt in ons atelier in Aix-en-Provence. Als u vragen heeft over de afwerking, neem dan contact op met onze klantenservice tijdens de openingstijden die op de website vermeld staan. Deze exclusieve Geboortekaartjes lief getekend konijntje zal uw dierbaren in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als souvenir te bewaren.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.