Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm
Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm goedkoop
Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm

Ref : 09056-RR2-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm
Jullie geluk is op zijn hoogtepunt vanaf de geboorte van je zoontje. Lang leve de dagelijkse knuffels! Het is tijd om je geluk te delen met je vrienden en familie met deze mooie en poëtische geboorteaankondiging! Aan een waslijn, bevestigd met knijpers, hangen een knuffel, wollen pantoffels, een trappelzak en een matrozenmuts, te drogen in de wind. Op deze illustratie komt ook de mooie naam van je zoontje in een modern lettertype uitstekend tot tot zijn recht. Op de achterkant staat het mooiste portret van de baby en je tekst waarin je zegt dat je gezin is uitgebreid, de kasten en laden vol zijn, de was is verveelvoudigd, maar vooral dat het geluk van je gezin nog groter is geworden door de extra trappelzak! Dit formaat van aankondiging met afgeronde hoeken geeft nog meer zachtheid aan de hele compositie. Als je nog vragen hebt over onze afwerkingen, kun je contact opnemen met onze klantenservice op de aangegeven tijden. Afmetingen: 12 x 16,7 cm. Geleverd met gratis witte enveloppen.

Met deze geweldige Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm, ontworpen door onze grafisch ontwerpers, nodigt u uw gezin, familie en vrienden uit om de komst van uw prachtige kroost te vieren. Deze schattige Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm, bedacht door onze grafische ontwerpers, zal iedereen opvallen. Deze schattige Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm van onze online ontwerptool kan in een handomdraai worden aangepast. Dit schattige geboortekaartje kondigt de voornaam en geboortedatum van uw kind aan. Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wenst, maar ook of u de voorkeur geeft aan gestructureerd papier (natuurlijk effect) of glad papier met een glanzende afwerking (foto-effect). Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste geboortekaartje gratis te laten maken. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer elementen van deze Geboortekaartjes Waslijn matroos, 16.7 x 12 cm wenst, gelieve onze klantendienst te contacteren. Met deze betoverende geboortekaart breng je de nieuwe boodschap op de mooiste manier over.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.