Geboortekaartjes Waslijn voor jongens, 2 foto's
Geboortekaartjes Waslijn voor jongens, 2 foto's goedkoop
Geboortekaartjes Waslijn voor jongens, 2 foto's gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Waslijn voor jongens, 2 foto's

Ref : 09059-RR2-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Waslijn voor jongens, 2 foto's

Lang leve knuffels en kusjes! Sinds de geboorte van je zoon hangt er een sfeer van geluk in je huis. Met deze mooie, tedere en poëtische geboortekaart kun je dit nieuwe dagelijkse geluk op de liefste manier delen. Aan knijpers hangen een knuffel, wollen pantoffels, een trappelzak en een matrozenmuts, te drogen in de wind. Op deze naïeve illustratie in pasteltinten komt ook de lieve naam van je zoontje in een modern lettertype mooi tot uiting. Op de achterkant komen twee mooie portretten van je baby en je aankondigingstekst waarin je zegt dat je gezin is uitgebreid, de kasten vol met kleertjes zitten, er de hele tijd wordt gewassen, maar vooral dat het geluk van dit gezin zich vermenigvuldigd heeft! Dit formaat geboortekaart met afgeronde hoeken geeft nog meer zachtheid aan de hele compositie. Als je vragen hebt over onze afwerkingen, kun je op de aangegeven tijden contact opnemen met onze klantenservice. Afmetingen: 12 x 16,7 cm. Geleverd met gratis witte enveloppen. Mogelijkheid om een gratis voorbeeld te bestellen met de code die op de site van toepassing is.

Gefeliciteerd, een prachtig kind heeft zojuist een hoop vreugde in je leven gebracht! Laat u inspireren en geef een persoonlijk tintje aan uw geboortekaartje om de komst van uw baby aan te kondigen. Om het gewenste resultaat te bereiken en 100% tevreden te zijn, raden wij u aan de door onze professionele grafische ontwerpers gekozen lay-out te respecteren. Plaats uw foto's, de naam van uw pasgeborene, de informatie over zijn geboorte en andere mooie beelden van uw baby en dat is het! Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze luxe-afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Indien u de kwaliteit van ons drukwerk wenst te testen, bieden wij u de mogelijkheid om gratis uw eerste geboortekaartje te ontwerpen. Wij drukken al onze geboortekaartjes op ecologisch papier. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de kantooruren die op de startpagina vermeld staan. Deze aangepaste Geboortekaartjes Waslijn voor jongens, 2 foto's zal uw dierbaren en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen om het als souvenir te houden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.