geboortekaarten moderne

Modern Geboortekaartjes

Uw baby is geboren en de ouders zweven op een roze wolk. U wilt uw vreugde delen met alle familieleden en naaste vrienden en een geboortekaart met een eerste foto van de baby sturen. Onze moderne geboortekaarten zijn geïnspireerd op de laatste trends en inspireren door hun trendy kleuren, moderne typografieën en prachtige motieven.

spinner carteland

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tips voor het maken van je moderne geboortekaartje

De langverwachte dag is aangebroken. Je kleintje ligt eindelijk in je armen. Je bent dolgelukkig en wilt je emoties koste wat kost delen. Dus je schrijft en sms't om het goede nieuws zo snel mogelijk naar buiten te brengen. Je begint met het ontwerpen van visuals om per e-mail te versturen. Toch weet je dat je niet zonder een mooi, modern geboortekaartje kunt. Deze kaart is, voor u, de beste manier om de gebeurtenis met uw dierbaren te markeren. Om uw modern geboortekaartje te maken, kunt u zich laten inspireren door de volgende tips. De redactie deelt met u de geheimen van een mooie en geslaagde kaart. Het vertelt u hoe u een ontroerende tekst kunt formuleren, een mooie foto kunt kiezen, het juiste papier kunt kiezen en het juiste ontwerp kunt vinden. Deze punten zijn even belangrijk, dus lees deze gids aandachtig door.

Welke schrijfstijl voor een modern geboortekaartje?

De tekst is het hart van je modern geboortekaartje, omdat het je boodschap overbrengt. U moet het dus zorgvuldig en nauwkeurig schrijven. Het kan verschillende wendingen nemen, afhankelijk van je gevoelens en ingevingen. U kunt kiezen tussen een poëtische, formele of humoristische schrijfstijl.

Poëtische tekst: u hoeft geen heel sonnet te schrijven om uw kaart te vullen. Een zin geconstrueerd met een stijlfiguur is genoeg om je uit te drukken. Gebruik bijvoorbeeld "Mijn ouders zijn extatisch sinds mijn geboorte op 1 juli 2018" of "Er is weer een ster geboren in ons universum."

Formale formule: als je een van diegenen bent die van eenvoud houdt, past deze manier van schrijven misschien bij jou. Met een formele formule garandeert u bovendien de tevredenheid van uw dierbaren. Hoe nu verder? Schrijf eerst de voornaam, het geslacht, de geboortedatum en -plaats van uw kind op en daarna uw contactgegevens. Als u de zaken wat meer pit wilt geven, kunt u een inleiding toevoegen zoals: "Fernand en Claire zijn verheugd de geboorte van Marc aan te kondigen".

Humor: met een humoristische tekst kunt u uw gevoelens op een originele manier uitdrukken. Gebruik eenvoudige, maar lachwekkende woorden zoals "Vanaf 13 september 2019 hebben papa en mama een nieuwe baas: ik, Julien."

Wat is het ideale ontwerp om een modern geboortekaartje te maken?

Na de tekst neemt het ontwerp een belangrijke plaats in bij de creatie van een geboortekaartje. Neem de tijd om het goed te kiezen, want het is een communicatiemiddel. Het weerspiegelt uw emoties en, vooral, uw gevoel voor creativiteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar, dus kies de optie die het beste bij u past.

Drieluik geboortekaartje: de meeste moderne aankondigingen hebben deze vorm, of ze nu een huwelijk of een geboorte aankondigen. Het bestaat uit drie boven elkaar liggende lagen van afnemende grootte. Deze worden met een brad of lint op één punt samengebonden. De eerste, die de grootste is, bevat een foto, de tweede een tekst en de derde een beeldje.

Twee- of driedelige kaart: dit kaartontwerp heeft een belangrijk voordeel: het kan verschillende elementen bevatten. U kunt bijvoorbeeld uw boodschap aan de binnenkant zetten en twee foto's aan de buitenkant. Zorg er wel voor dat je kaartje niet te rommelig is."

Geboortekaartje van een tweeling: het geboortekaartje van een tweeling is een beetje speciaal, omdat het de foto's, voornamen en bijzonderheden van de baby's moet bevatten. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over het ontwerp. Een enkelvoudige kaart in de vorm van een lei is geschikt. Het enige wat je hoeft te doen, is hun portret naast hun voornaam plaatsen.

Welke foto's kies je om emoties te delen met een modern geboortekaartje?

Foto's zijn enkele van de beste illustraties voor een geboortekaartje. Veel ouders kiezen ze omdat ze zo hun baby aan hun dierbaren kunnen voorstellen. Met hen, kunnen ze hun eerste momenten met de baby delen. Zou jij hetzelfde willen doen? Selecteer uw foto's door de onderstaande instructies te volgen.

Met grote broer en grote zus: net als jullie hebben ook jullie oudsten uitgekeken naar deze geboorte. Ze zullen blij zijn om met hun nieuwe broertje of zusje op je kaart te staan. Je kunt de foto nemen die je het mooist vindt, maar de ideale pose zou er een zijn waarin ze hun genegenheid voor elkaar tonen.

Babyface close-up: met dit type foto leg je de nadruk op de gezichtsuitdrukkingen van je kind. Dus als uw doel is om uw ontvangers te verleiden met zijn engelachtige gezicht, kies dan voor deze inlijsting. Ben je geen goede fotograaf? Laat een professional uw foto selecteren.

Fotosamenstelling: U kunt deze optie kiezen als u een moderne kaart wilt ontwerpen. Zoek bijvoorbeeld portretten die de evolutie van uw kleintje tijdens zijn eerste maanden of dagen laten zien. Net als een lappendeken stelt u ze samen op de achterkant.

Welk papier te kiezen voor een mooi modern geboortekaartje?

Hoewel het papier een meer technische aangelegenheid is, moet u er toch aandacht aan besteden. Wanneer u uw modern geboortekaartje maakt of bestelt, kies dan het juiste exemplaar. Houd hiervoor rekening met een aantal zaken, waaronder de kwaliteit van het drukwerk.

Matte kaartsoorten: dit is het klassieke papier dat professionals gebruiken om hun aankondigingen te maken. Het is geschikt voor alle soorten afdrukken: foto's, motieven in kleur of zwart-wit en illustraties.

Gerecycled karton: bent u een ecoloog en geeft u om de bescherming van het milieu? Gerecycleerd karton is de ideale drager voor het geboortekaartje van uw baby. Het is gemaakt van gerecycleerd karton en papier. Het bestaat hoofdzakelijk uit cellulosevezels. Zijn voornaamste voordeel is zijn witheid. Net als mat karton kan het voor alle soorten drukwerk worden gebruikt.

Glanzend papier: dit soort papier is selectief wat betreft het soort drukwerk. Het is bijzonder geschikt voor het overbrengen van afbeeldingen en foto's in heldere kleuren. Je kunt het gebruiken als je een geboortekaartje wilt dat eruit ziet als een scrapbook pagina. Het heeft een laminering die het papier volledig kan bedekken.

U weet nu welk type modern geboortekaartje u moet maken. U weet welke tekst u erop wilt zetten, welke foto's u erop wilt zetten, welk ontwerp u wilt en welk papier u kiest. Je kunt aan de slag voordat de deadline verstrijkt. Indien mogelijk, voltooi de verdeling binnen de eerste zes maanden na de geboorte van de baby. Als u geen inspiratie hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professional. Zij kunnen u helpen bij het maken van uw moderne geboortekaartje. Hij heeft een uitgebreide catalogus die een overvloed aan keuzes bevat. Bovendien bespaart zijn tussenkomst u tijd.

Geboortekaartjes Tweeling Tweelingen Meisjes
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes Hallo Noah
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes Tweeling Tweelingen Jongens
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes Meisje Terrazzo Rose
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: