Rood Geboortekaartjes

Je baby zit vol leven, glimlacht? Een klein boefje? Ontdek onze collectie in rood: bordeauxrood, kersen, frambozen, paars, papaver, karmijn, rode bes. U ontwerpt de kaart, vult de naam, de datum, de lengte en het gewicht in en voegt illustraties of een citaat toe. Rood is de meest geschikte kleur om de passie die u voor uw pasgeborene voelt met familie en vrienden te delen.   

spinner carteland
Avis clients

Dit is het! Na maanden van wachten en voorbereiding, is het eindelijk zover. Er zijn nu drie of vier van jullie in de kleine familie. Wat nog gedaan moet worden is het goede nieuws aan de grote familie brengen. Neven, nichten, tantes, ooms... je vergeet niemand! Om het ze te vertellen, er gaat niets boven een rood geboortekaartje. Omdat het de eerste schakel is tussen de baby en zijn afstamming, moet het slim ontworpen zijn. Natuurlijk, je bent vrij om het te ontwerpen. Maar er zijn een paar normen om te volgen bij het schrijven ervan. Het is tenslotte een engel die geboren wordt. Wees gerust, je bent niet alleen. We zullen je wat praktische tips geven. Waarom een aankondiging gebruiken als de technologie een aantal alternatieven biedt? Welke maat zou perfect zijn? Welke vormen zouden meer geschikt zijn? Wat moet er op het rode geboortekaartje staan? Als u nieuwsgierig bent naar deze vragen, dan is dit artikel iets voor u.

Waarom een rood geboortekaartje in plaats van een sms?

De wereld is een global village! Met uw smartphone kunt u een artikel bestellen aan de andere kant van de planeet. Maar als het gaat om het aankondigen van een geboorte aan de mensen om je heen, is een geboortekaartje nog steeds een must. Het blijft relevant, ondanks SMS en e-mail, omdat het emoties overbrengt. Maar dat is nog niet alles!"

 • Het voorwerp van herinneringen: smileys in virtuele berichten onthullen gevoelens. De aankondiging daarentegen wekt emoties op. Je kunt het personaliseren. U kunt bijvoorbeeld een foto van de baby invoegen. De decoratie en de presentatie zijn aan u. Het kan ook worden gebruikt als een decoratief voorwerp om de dag te herdenken waarop de baby zijn ogen opende.

  Waarschuw iedereen: toen de baby zijn komst aankondigde door middel van tekens, waarschuwde je veel mensen. Maar in de kraamkliniek was niet iedereen aanwezig, misschien omdat ze niet beschikbaar waren. Het rode geboortekaartje dient om hen daaraan te herinneren. En het helpt ook om mensen die ver weg wonen te informeren.

  Gebruik een populaire stijl: de geboortekaart werd alleen gebruikt door koninklijke families in de 18e eeuw, maar werd in 1781 gedemocratiseerd. Gauthier De La Peyronnie gebruikte het om de geboorte van zijn zoon aan te kondigen. Hij stuurt het naar zijn hele entourage. En het wordt een gewoonte.

  Welke vorm moet je kiezen voor het rode geboortekaartje?

  Het geboortekaartje, dat al eeuwen in de traditie zit, wordt in verschillende vormen beschreven. Breek weg van het conventionele vierkant als je wilt, en vaar naar nieuwe horizonten. Om uw keuze te maken in dit enorme universum, moet u rekening houden met uw smaak. Maar dat is niet genoeg. Je moet ook de taal van de vormen kennen... Hier is het:

  De rechthoek: klassiek en tijdloos, de rechthoek nodigt zichzelf uit in de trend. De verticale rechthoek in Franse stijl getuigt van spontaniteit. Perfect om uw immense vreugde aan te geven en de dynamiek waarmee u de kleine verwelkomt. Italiaanse stijl, horizontaal, het biedt een panoramisch uitzicht. De ronde: symbool van creativiteit en oneindigheid, de ronde roept perfectie op. Een waardige uitdrukking om het geluk uit te drukken dat je overvalt. Het vertegenwoordigt ook belangrijke fysieke elementen, zoals de aarde. En aangezien de aarde onlosmakelijk verbonden is met de mens, geeft u aan dat het huis nu een absolute eenheid vormt.

  De randen van het koekjeseffect: een aankondiging om van te smullen! De originaliteit van zijn snit maakt zijn kracht. En het ziet er geweldig uit. Op de voorkant kunt u een mooie foto van de lachende baby plaatsen. Op de achterkant doopt u uw pen in uw emoties om uw presentatietekst te schrijven. Of, in plaats van een tekst, versier je gewoon de sjabloon.

  Het hart: raak je ontvangers met tederheid met een hartvormig geboortekaartje! Dit model heeft een gemengd karakter, het komt overeen met alle baby's, jongen of meisje. Voor meer originaliteit, denk aan het plaatsen van borden en foto's op het. De zachte warmte van uw woorden zal uw vrienden en familie ongetwijfeld verleiden.

  Wat zijn de geschikte afmetingen voor een rood geboortekaartje?

  Er zijn verschillende criteria die de schoonheid van een geboortekaartje bepalen: creativiteit, originaliteit, vorm en afmetingen. Het zou jammer zijn als de drukmarges je kaart zouden bijsnijden. 9 x 9 cm, 14,8 x 14 cm, 15 x 10 cm, 60 x 90 cm... hoe kiest u? Denk aan het soort geboorte en de grootte van de foto's die je op het kaartje wilt zetten.

 • 9 x 9 cm: een miniatuuraankondiging om je immense vreugde in het klein over te brengen. Met zijn kleine formaat, glijdt het gemakkelijk in uw zak. Het zal moeilijk zijn voor uw vrienden en familie om de blijde gebeurtenis te vergeten! Een tip: gebruik professionele foto's voor dit formaat.

  7 x 21 cm: de kaart heeft een moderne en trendy uitstraling. Het bestaat uit een rechthoekige zak en een bladwijzer. De zak bevat de presentatietekst van de baby en de bladwijzer bevat 3 van zijn of haar mooiste foto's.

  10 x 15 cm: perfect voor elke geboorte, dit rechthoekige formaat blijkt praktisch te zijn. Zijn comfortabele grootte zorgt ervoor dat u er nette illustraties van de pasgeborene in kwijt kunt. Het grote formaat maakt het opvallend en onvergetelijk.

  Wat schrijf je op een rood geboortekaartje?

  Op een rood geboortekaartje zou je kunnen schrijven "Geboorte van Julien/Juliette", en dat is het. Maar ik ben het ermee eens dat zo'n boodschap niet krachtig genoeg is. En het trekt niet aan. Ik heb liever een andere manier om het te zeggen. Kies je woorden zorgvuldig. Hou je zinnen kort en to the point. Vermijd vooral spelfouten, want die kunnen afbreuk doen aan de boodschap.

 • De naam van de baby: het middelpunt van de kaart, zet hem... in het midden. Schrijf het netjes en in een makkelijk te lezen lettertype. Het kan geschreven worden in hoofdletters of kleine letters. In ieder geval, het zou elegant moeten zijn. Een "d" aan het eind van de regel zou er niet goed uitzien. Gebruik een "de", zelfs als het volgende woord met een klinker begint.

  De geboortedatum: u kunt deze direct in uw tekst opnemen. Het kan ook onder of boven de naam van de baby worden geplaatst. De dag en het jaar worden in cijfers geschreven, terwijl de maand in kleine letters wordt weergegeven.

  Uw contactgegevens: geef uw contactgegevens vrij op de aankondiging. Dit is niet alleen een kwestie van goede manieren. Deze informatie zorgt ervoor dat uw ontvangers de babycadeaus naar het juiste adres kunnen sturen. Controleer of uw straat, postcode en plaatsnaam zijn vermeld.

  Na 9 maanden wachten en hopen bent u op uw bestemming aangekomen! Het is hier, de baby is hier. Vertel je familie en vrienden het nieuws met een rood geboortekaartje. Rechthoek, rond of hart, er zijn tal van mogelijkheden. Waarom niet een beetje zoetigheid? Schrijf je emoties op en vermeld de voornaam en geboortedatum van de baby. Maak geen fouten! Het enige wat nog moet gebeuren is het rode geboortekaartje in het juiste formaat afdrukken. Het formaat van de foto is een kompas in de jungle van mogelijke formaten.