Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje

Klassiek, grappig of design: ontdek onze modellen voor geboorteaankondigingen, speciaal ontworpen voor grote, zorgzame broers en zussen, die hun trots kunnen uiten en alle liefde kunnen tonen die ze hebben voor hun nieuwe speelkameraadje.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Geboortekaartjes met Dieren Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

V. Neeltje Gepubliceerd op 01/10/2021 following an order made on

Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

5/5

Goede kwaliteit

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

Schatje

5/5

Snelle levering

Geboortekaartjes met Foto Gouden Melkweg

V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

Gouden Melkweg

5/5

Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Kleine Luiaard

S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

Kleine Luiaard

5/5

Superlief kaartje

Geboortekaartjes Knuffelpauze, meisje, konijntje

S. Bakay Gepubliceerd op 24/11/2020 following an order made on

Knuffelpauze, meisje, konijntje

5/5

Super leuke kaart

De komst van een baby in de familie is een blijde en overweldigende gebeurtenis voor zijn broers en zussen. We hebben speciaal voor hen ontworpen uitnodigingen. Met onze geboortekaartjes voor broers en zussen, kunt u uw oudere broers en zussen betrekken bij de aankondiging van de geboorte van uw nieuwe baby! Op deze manier kunt u al uw kinderen erbij betrekken en uw nieuwe gezinsleven voorstellen. Deze collectie is speciaal gewijd aan het hele gezin en stelt u in staat de liefde die uw kinderen al met elkaar verbindt in de verf te zetten. Onze "Broer en Zus"-uitnodigingen geven oudere kinderen de kans om hun trots te uiten en gewaardeerd te worden in hun rol als zorgzame ouderling. In onze ruime keuze aan ontwerpen vindt u de uitnodiging die bij uw gezin past! Klassieker? Leuk? Ontwerp? Kies er een die de geboorte van jullie kleintje het beste viert!

Kan je een foto in een geboortekaartje van een broer en zus plaatsen?

Wat is een betere manier om jullie kinderen in de kijker te zetten dan een foto in jullie geboortekaartje te plaatsen? Uitgewisselde blikken, tedere omhelzingen of gedeelde glimlachen zijn allemaal beelden die het licht zullen werpen op de zoete medeplichtigheid die hen reeds verenigt. Uw geboortekaartje voor broer en zus wordt een heel persoonlijk cadeau voor uw ontvangers.

 • Een goed gekozen foto in het hart van uw aankondiging! Dit is het meest directe idee om de geboorte van de pasgeborene op een eenvoudige manier aan te kondigen. Omringd door de liefde van je ouders, zal je baby in het middelpunt van de belangstelling staan. De keuze van de grootte van de foto zal afhangen van het model. Deze unieke afbeelding kan vergezeld gaan van een eenvoudige tekst of meer uitgewerkt worden naargelang uw wensen.

  Een reeks foto's om alle gezichten van uw nieuwe gezin te laten zien! Met veel van onze sjablonen kunt u verschillende foto's combineren en zo alle aspecten van de nieuwe band tussen uw kinderen onthullen. Op die manier kunt u uw geluk en dat van hen nog beter delen!

  Foto's zijn echter niet essentieel! Wilt u uw vrienden en familie verrassen door het gezicht van uw baby te ontdekken? Onze fotovrije sjablonen houden het mysterie levend terwijl je de komst van je baby onder zijn broers en zussen aankondigt.

  Welke stijl voor een broers- en zussengeboortekaartje?

  Jouw broers- en zussengeboortekaartje moet je smaak en je groeiende gezin weerspiegelen. De verscheidenheid van onze geboorteontwerpen biedt u een ruime keuze aan gepersonaliseerde geboortekaartjes. Kleurrijk of monochroom, met of zonder motieven, geïllustreerd of niet: vind het ontwerp dat bij uw familiestijl past!"

 • Onze stijlvolle geboortekaartjes leggen de nadruk op de eenvoud van lettertypes en afbeeldingen. Met of zonder illustraties, de ontwerpen zijn overzichtelijk: ze laten chic en elegantie overheersen. Ze zijn perfect om bijvoorbeeld zwart-witfoto's in op te nemen.

  Onze kleurrijke geboortekaartjes benadrukken de vrolijkheid. Met hun kinderlijke dierenmotieven, betoverende bloemenboeketten of gevarieerde illustraties zijn ze een explosie van vreugde. Ze zullen uw kleurrijke foto's een ereplaats geven.

  Naast de motieven en illustraties hangt het visuele van uw broer en zus geboortekaartje ook af van de vorm. Onze collecties nodigen u uit tot nuchterheid of fantasie. Van eenvoudige vormen tot originele ontwerpen, onze voorstellen zijn allemaal verschillend en geven u een grote vrijheid.

  Hoe ontroert u met uw broers- en zussengeboortekaartje?

  Hoe ontroert u met deze nieuwe geboorte, afhankelijk van uw karakter en dat van uw kinderen, of maakt u uw ontvangers aan het lachen. Welke emoties wil je delen? Je geboortekaartje voor broer en zus laat alle mogelijkheden voor je open!

 • Lach en laat mensen glimlachen: dankzij onze vrolijke en speelse ontwerpen zul je de gezichten van de mensen om je heen doen oplichten met een glimlach of een uitbarsting van gelach. De keuze van de tekst zal het visuele aanvullen voor een joviale deling. Lachende foto's in kleur helpen deze vrolijke sfeer op uw uitnodiging te creëren.

  Aanraken en ontroeren: met veel van onze ontwerpen kunt u ook ruimte geven aan emotie. De meest sobere uitnodigingen, vergezeld van een foto die de blik van tederheid benadrukt, zullen eerder een emotionele glimlach of zelfs een kleine traan ontlokken. De keuze van de tekst zal de esthetische opties sublimeren: een citaat, een zeer persoonlijke zin bijvoorbeeld, zal de diepe emoties vertalen die deze geboorte voor u en uw ouders vertegenwoordigt.

  Van lachen tot tranen: uw aankondiging kan ook een mengeling van gevoelens zijn. Vreugde, tederheid, lachen en knuffelen: dat is waar het bij broers en zussen om draait. Het is een geweldige manier om deze meervoudige emoties met de ontvangers te delen.

  Waarom een tijdloos broers- en zussengeboortekaartje?

  Hoewel het geboortekaartje voor de ouders altijd een dierbare schat is, is dat niet altijd het geval voor de ontvangers. U kunt van uw geboortekaartje echter ook een echt cadeau maken, een foto of een klassiek geboortekaartje. Onze collectie magnetische geboortekaartjes en albumplaatjes geeft u de mogelijkheid om iets weg te geven bij de aankondiging van de geboorte van uw baby.

 • Waarom geen magnetisch geboortekaartje? Om op te hangen op de koelkast, op een metalen plank of op een andere geschikte drager, zal de foto van uw kinderen samen in de harten blijven van de families die u dierbaar zijn. Meer dan een eenvoudige aankondiging, doet u een cadeau aan uw dierbaren die uw kinderen dicht bij zich zullen houden.

  Een aankondiging in de vorm van een album: de "accordeon"-formaten bijvoorbeeld, zijn echte kleine albums waarin tekst en foto's worden gecombineerd. Je kinderen komen in verschillende situaties. Hun blikken en glimlach zullen de fotoalbums van uw dierbaren compleet maken.

  Aanpasbare aankondigingen: aarzel niet om uw keuze van broers- en zussenaankondigingen aan te passen aan uw ontvangers. De verscheidenheid van onze modellen is een uitnodiging om de uitnodiging opnieuw uit te vinden. U kunt verschillende bestellingen plaatsen, van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide, om uw uitnodigingen te personaliseren.

  Uw gezin is gegroeid! Uw geboortekaartje is een gelegenheid om uw geluk te delen. Het kondigt de komst van baby aan door zijn oudere (of haar oudsten!) te associëren. Maak jezelf gelukkig en geef plezier door je nieuwe familie te presenteren aan iedereen die je lief is! Het Carteland-team helpt u al sinds 1996 bij het ontwerpen van uw aankondiging, zodat het een mooi aandenken aan uw imago wordt.