Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje
Broederliefde

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde pas cher
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde gratuit
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde pas cher
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde gratuit
Réf. : 07677-KR0-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.21 (bekijk de tarieven)

Aanbevolen papier : Creatie papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit met een lichte textuur van het type tekenpapier. Zeer chique, ideaal voor illustraties. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 14 cm x 14.5 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Detail van het artikel

Beschrijving

Geboorteaankondiging voor een zoon en zijn grote broer. Ontdek de poëtische wereld van getalenteerd grafisch vormgever Marie Savart.

Met deze prachtige Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde, ontworpen door onze grafisch ontwerpers, nodig je je dierbaren uit om de komst van je veel te schattige baby te vieren. betover iedereen Deze schattige Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde uit onze online ontwerptool kan gemakkelijk worden aangepast. Om niets te vergeten op je geboortekaartje, zijn hier de elementen die je erop moet schrijven: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn dierenriemteken (te kiezen uit onze illustraties). Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze luxe-afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste geboortekaartje gratis te laten maken. Al onze geboortekaartjes worden zorgvuldig gedrukt in ons atelier in Aix-en-Provence. Onze medewerkers van de klantenservice staan tot uw beschikking tijdens de kantooruren die op de startpagina zijn vermeld. Aarzel dus niet om hen te bellen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw babykaart beantwoorden. Deze aangepaste Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Broederliefde zal uw familie en vrienden verrukken en hen aanmoedigen om het te bewaren als een herinnering.

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.
Offre pour les futures mamans

Gekleurde enveloppen

Onze gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de beschikbare voorraden voor alle uitnodigingen (behalve voor de Huwelijk Pochette-collectie): roze, blauw, fuchsia, violet, turquoise, parelgrijs.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.