Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm
Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm goedkoop
Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm

Ref : 08599-GR2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 15 cm x 21 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm


Alle teamleden zijn dol op dit prachtige Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm dat uw nieuwe geluk beschrijft. trekt alle ogen aan Om het gewenste eindresultaat te bereiken en 100% tevreden te zijn, adviseren wij u de lay-out te volgen die door onze professionele grafische ontwerpers is gekozen. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% persoonlijk te maken. Om uw Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm perfect te maken, kiest u wat u het beste bevalt onder onze kwaliteitspapieren of optionele afwerkingen. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm en bijpassende witte enveloppen. Al onze geboortekaartjes worden netjes gemaakt in ons atelier in Aix-en-Provence. Indien u meer informatie wenst over deze Geboortekaartjes Herbarium met korenbloemen, 15 x 21 cm, kunt u contact opnemen met onze account manager. Met dit schattige geboortekaartje kondig je het blijde nieuws op de leukste manier aan.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.