Elegante Geboortekaartjes

Een elegante Geboorte Collectie! Zet uw jongen of meisje in de schijnwerpers door te kiezen voor een chique en leuke geboorteaankondiging. Laat u verleiden door de eigentijdse, bohemienachtige ontwerpen van onze grafische ontwerpers. Of kies voor een chique en originele geboortekaart (met kant of een olifant).

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Klassieke Geboortekaartjes Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

Fall in Love

5/5

Perfect

Geboortekaartjes Knuffelpauze, meisje, konijntje

S. Bakay Gepubliceerd op 24/11/2020 following an order made on

Knuffelpauze, meisje, konijntje

5/5

Super leuke kaart

De baby is er net, zet jullie leven op zijn kop en vult jullie hart nu al met geluk. Door een chique geboortekaartje te maken, wil je het mooie nieuws delen met je familie, vrienden en kennissen. Je wilt dat de aankondiging net zo mooi is als je baby en je hebt gelijk. Het aankondigen van een geboorte is altijd een intens moment van uitwisseling en delen met degenen die je liefhebt. Het is dan ook belangrijk dat u zorg draagt voor de post die u wilt versturen, zodat dit buitengewone moment van het leven in ieders geheugen gegrift blijft. Wilt u een chique en elegant geboortekaartje? Wilt u een originele en verfijnde creatie die op u lijkt? Carteland kan u helpen bij het maken van een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Wij staan aan uw zijde om u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden.

Hoe maak je een chique geboortekaartje?

Om uw nieuwe geluk met onderscheiding aan te kondigen, hebben onze grafisch ontwerpers een hele reeks chique, elegante en geraffineerde geboortekaartjes voor u ontworpen. Het is aan u om het ontwerp te kiezen dat het beste bij u past. Hier volgen enkele tips om u te helpen het geboortekaartje van uw kleine engel een persoonlijk tintje te geven:

De vorm: voor een chique geboortekaartje lijkt een kaartvorm die zowel elegant als overzichtelijk is, precies goed te zijn. Het vierkante formaat, bijvoorbeeld, is origineler dan de gebruikelijke rechthoek en is ongetwijfeld een troef om uw aankondiging een stijlvol tintje te geven. U kunt ook kiezen voor een rond formaat: zowel trendy als atypisch, het zal karakter geven aan uw aankondiging.

 • De kleur: om in de codes van een chique geboortekaartje te blijven, is het goed om sobere en klassieke kleuren te gebruiken. Het is een goed idee om sobere en klassieke kleuren te gebruiken, maar wees niet bang om blauw, roze of grijs in een dichte of pasteltint te gebruiken.

  De tekst moet sober en goed geschreven zijn, hoewel je ook een vleugje humor of poëzie kunt toevoegen. De foto wordt met zorg en kwaliteit gekozen.

Hoe schrijf je een tekst voor een chique geboortekaartje?

Jouw woorden zijn belangrijk: ze weerspiegelen je emoties en wat je wilt overbrengen op je entourage. Er zijn verschillende manieren om de blijde gebeurtenis met stijl, dictee en raffinement aan te kondigen. Vermijd grove humor en grof taalgebruik. Kies voor eenvoudige woordenschat en zinnen met een onberispelijke zinsbouw. Hoe spreekt u uw ontvangers aan? Je hebt verschillende mogelijkheden:

 • Je kind is degene die spreekt: je gebruikt de "ik", alsof je baby zelf aan het woord is om zijn komst aan te kondigen.

  Zijn broers en zussen kondigen het nieuws aan: de broers en zussen van de nieuwkomer in het gezin zijn belast met het aankondigen van zijn geboorte.

  Hoe kies je een foto voor een chique geboortekaartje?

  De foto is geen verplichting en sommige mensen geven er de voorkeur aan het gezicht van hun kleintje niet op het kaartje te laten zien. U hebt niet altijd een mooie foto om te gebruiken of u behoudt misschien liever de verrassing van de ontdekking. Een leuke foto om je baby te presenteren blijft echter een leuke verrassing voor wie de envelop opent. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij uw keuze:

 • Het is altijd flatteuzer om een portretfoto te gebruiken. Je baby zal meer in beeld zijn. Iedereen is het erover eens dat fotograferen met pasgeborenen een heel lastige oefening is. Voor een geslaagde foto moet je geduld hebben of een beroep doen op de vaardigheden van een professional.

  Je kunt ervoor kiezen je te concentreren op een ontroerend detail: een klein handje of voetje doet het hart bijvoorbeeld altijd smelten. Soms is het makkelijker te fotograferen en het resultaat is vaak prachtig. Als u het geboortekaartje niet meteen verstuurt, kunt u er ook voor kiezen om meerdere foto's te presenteren die de evolutie van uw baby sinds de geboorte laten zien.

  Waarom een chique online geboortekaartje op maat maken?

  Het antwoord is eenvoudig: om uw leven gemakkelijker te maken! En alle ouders weten hoezeer we de dingen eenvoudig moeten houden en de dagelijkse routine lichter moeten maken als het om een nieuwe geboorte gaat. Je chique geboortekaartje online maken helpt je om verschillende redenen:

 • Je blijft thuis! Met de komst van een baby is dit een luxe die moeilijk op te geven is. De uitwisseling en het hele creatieproces gebeuren online. Je hoeft nergens heen te gaan. U kunt zelfs een gratis proefmonster van uw gepersonaliseerde aankondiging thuis ontvangen. Er zijn geen onaangename verrassingen, u weet precies wat elke persoon zal ontvangen.

  Hiermee kunt u uw creativiteit de vrije loop laten om een chique geboortekaartje te maken dat u weerspiegelt. U kunt ervoor kiezen uw kaart helemaal zelf te bedenken en een geheel persoonlijke aankondiging te maken. Als u geen inspiratie hebt, kunnen wij u onze hulp en sjablonen aanbieden om uw kaart aan uw stijl aan te passen.

  U kunt op onze expertise vertrouwen. Met Carteland, kun je het je veroorloven om veeleisend te zijn. U wilt een perfecte aankondiging en wij begrijpen dat. Samen met u passen we uw geboortekaartje aan en retoucheren we het totdat u helemaal tevreden bent en klaar bent om uw kaartjes te versturen om het goede nieuws aan te kondigen.

  Onze ploeg stelt al zijn talent tot uw dienst om u met raad en daad bij te staan bij de realisatie van het geboortekaartje van uw dromen. De grafische ontwerpers van Carteland, altijd op zoek naar de laatste trends, creëren een verscheidenheid aan collecties om aan ieders wensen te voldoen. Bij onze consulenten vindt u altijd een luisterend oor voor uw vragen, van het begin tot het einde van de creatie van uw geboortekaartje. U kunt vertrouwen op onze drukkers, die voor u het beste kwaliteitspapier selecteren en er een erezaak van maken uw bestelling zorgvuldig te controleren tot en met de verpakking en de verzending. Laat ons u begeleiden in het volste vertrouwen: wij brengen uw project en uw wensen tot leven.