Geboortekaartjes Jongen

Je dokter heeft bevestigd dat je in verwachting bent van een jongen. Nu kun je je wijden aan de voorbereidingen voor de grote dag. Begin met winkelen voor zijn kleren, meubels en speelgoed, maar vergeet de geboortekaartjes voor jongens niet. Dit detail is belangrijk als je deze gebeurtenis goed wilt markeren. Met een mooi geboortekaartje deel je je je emoties met iedereen die je liefhebt. Dat geldt te meer voor een gepersonaliseerd kaartje met de naam, de geboortedatum en de geboorteplaats. Er zijn vele formaten beschikbaar. Voor de zelfgemaakte uitnodigingen wordt Bakers Twine garen verkocht als optie met een label voor zelfmontage. Maak een gratis geboortekaartje voor jongens met onze promo code.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes Luchtballon jongen

E. Eline Gepubliceerd op 19/04/2022 following an order made on

Luchtballon jongen

5/5

Prachtige kwaliteit

Geboortekaartjes met Dieren Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

V. Neeltje Gepubliceerd op 01/10/2021 following an order made on

Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

5/5

Goede kwaliteit

Creatieve Geboortekaartjes wigwam

V. Elke Gepubliceerd op 26/09/2021 following an order made on

wigwam

5/5

Mooi kaartje, goede kwaliteit.

Geboortekaartjes met Foto Gouden Melkweg

V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

Gouden Melkweg

5/5

Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

Klassieke Geboortekaartjes Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

Fall in Love

5/5

Perfect

Geboortekaartjes Exclusief

V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

Exclusief

5/5

mooi duidelijk magneet kaartje

Geboortekaartjes Meisje wanneer hoe laat

C. Mario - Sandrine Gepubliceerd op 03/03/2021 following an order made on

wanneer hoe laat

5/5

Goede prijs kwaliteit

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Kleine Luiaard

S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

Kleine Luiaard

5/5

Superlief kaartje

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de trendy thema's voor geboortekaartjes voor jongens?

Geboortekaartjes ontkomen niet aan modeverschijnselen. Ze evolueren tegelijk met kleding, meubels of decoratie. Tegenwoordig zijn de meest populaire stijlen chique, vintage en eigentijds. Hier zijn de voordelen waardoor deze stijlen zich onderscheiden van de rest.

 • Chic: strassteentjes verleiden toekomstige ouders dankzij hun schittering en de boodschap van vreugde die ze verspreiden. Daarom zijn zilver en goud heldere kleuren die geluk weerspiegelen. In het algemeen stellen ontwerpers ze voor om de geboorte van een kind aan te kondigen, ongeacht het geslacht. Ouders kunnen er dus voor kiezen om de komst van hun kleine jongen te markeren.

  Vintage: moderne ouders kiezen vaak voor vintage ontwerpen vanwege hun originaliteit en discretie. Ze behoren tot de beste trends van het moment. Onder de baby aankondiging jongen retro ontwerpen die de meeste volgelingen hebben zijn de leisteen ontwerpen waar de baby's foto is afgedrukt op een zwarte achtergrond. Deze zijn vaak versierd met sobere en discrete kleurpatronen.

  Eigentijds: hedendaagse kaarten zijn herkenbaar aan hun geometrische vormen en metaalachtige kleuren. Zij zijn gewoonlijk versierd met veelhoeken van cirkels, of grijze en blauwe sterren. Ze zijn vaak interessant voor ouders die van technologie houden.

  Wat zijn de populairste geboortekaartjes voor jongens?

  Zoals stijlen veranderen ook ontwerpen in de loop der tijd. De laatste jaren zijn dieren, beeldjes en indianen de sterren van de geboortekaartjes. Ouders kiezen ze op basis van hun smaak en de boodschap die ze willen overbrengen. Elk dier heeft een speciale betekenis.

 • Dieren: uilen, vlinders, olifanten, puppy's, giraffes zijn enkele van de dieren die je op geboortekaartjes voor jongens kunt zien. Deze motieven spreken ouders aan vanwege hun kinderlijke aard. Bovendien helpen ze de persoonlijkheid van het kind te benadrukken. Een kat op een kaart betekent bijvoorbeeld dat hij zowel ondeugend als onbevreesd is.

  Figuren: momenteel worden ze vaak aangetroffen op vintage geboortekaartjes. Ouders vinden ze leuk omdat ze kunnen worden gepersonaliseerd volgens het geslacht van het kind. Voor kleine jongens is bijvoorbeeld het mannetje met een snor een van de meest voorkomende afbeeldingen op kaarten van dit type.

  Indianen: het thema "Indianen" wordt gebruikt om de komst van een nieuw lid in de familiestam aan te geven. Het is een van de stijlen die de laatste jaren de meeste ouders heeft aangetrokken. Net als de beeldjes, is het vaak te vinden op vintage kaarten. Hij is te herkennen aan veren, tipi's of teddyberen uit Latijns-Amerika.

  Wie te contacteren voor het maken van kwalitatieve geboortekaartjes voor jongens?

  Om uw geboortekaartje voor jongens te maken, staan u verschillende opties ter beschikking. U kunt kiezen tussen zelf maken, de diensten van een gespecialiseerde kaartenwinkel of een online personaliseringswinkel. Elk van deze heeft zijn eigen voor- en nadelen die u in overweging moet nemen voordat u een beslissing neemt.

  Do It Yourself: Als creativiteit een van uw belangrijkste kwaliteiten is, kunt u deze optie kiezen voor het ontwerpen van de geboortekaartjes van uw kind. Met DIY (Do It Yourself) ben je vrij om de ontwerpen en kleuren te gebruiken die je wilt. Helaas heeft het een nadeel: u kunt veel tijd en geld verliezen.

  Bestellen bij een speciaalzaak: deze oplossing stelt u in staat om de huidige trendy ontwerpen direct te bekijken. Hiermee kunt u de vaardigheden van de winkel beoordelen, maar net als doe-het-zelf kan het tijdrovend zijn. Je moet veel tijd besteden aan het zoeken naar de juiste ontwerper en van de ene straat naar de andere gaan.

  Contacteer een online expert: ouders kunnen een online expert inhuren voor het ontwerpen van de geboortekaartjes van hun babyjongen. Dankzij deze deskundige kunnen zij ten volle van hun kind genieten en van talrijke voordelen profiteren. Deze zijn economisch en praktisch.

  Waarom zou je een drukker inschakelen om je geboortekaartjes voor jongens te ontwerpen?

  Hoewel kaarten ter gelegenheid van de geboorte van een kind persoonlijke items zijn, is het gepast om het ontwerp ervan aan een professional toe te vertrouwen. Zij zijn in staat vorm te geven aan de wensen en verlangens van de ouders. Zijn tussenkomst brengt ook de volgende voordelen met zich mee.

 • Verschillende producten: een professional beschikt over een catalogus waarin al zijn producties en prijzen worden samengevat. Ouders kunnen ze raadplegen alvorens hun bestelling te plaatsen, wat hen tijd en brandstof bespaart. Zij hoeven niet langer hun dagen te besteden aan het rondrijden in de straten om de modellen te vinden die aan hun eisen voldoen. Bovendien beschikken ze over alle bestaande stijlen en ontwerpen.

  Gratis monster: Over het algemeen aarzelen consumenten om contact op te nemen met online aanbieders uit angst teleurgesteld te worden in hun producten. Wanneer zij echter besluiten een geboortekaartje voor hun kind te maken, kunnen deze professionals leveren. De betrouwbaarste onder hen bieden een gratis proefmonster aan.

  Snelle levering: ouders eisen dat de leveringsdatum wordt gerespecteerd wanneer zij een professional inhuren. Zij zijn hier zeer kieskeurig over, omdat zij de kaarten niet later dan de zesde maand van het leven van hun kind mogen sturen. Meestal levert een betrouwbare expert zijn bestellingen op tijd.

  Op de markt zijn er verschillende soorten baby aankondiging jongen. De geboortekaartjes die de meeste ouders van vandaag aanspreken zijn vintage, chic en eigentijds. De trendy ontwerpen zijn indianen, dieren of beeldjes. Sommige ouders geven echter de voorkeur aan gepersonaliseerde babykaartjes. Ze laten zich alleen inspireren door de ontwerpen die de meeste volgers hebben. Door contact op te nemen met een ervaren professional als Carteland, kunnen zij stijlen vinden die aan hun verwachtingen voldoen. Het enige wat zij hoeven te doen is het model dat bij hen past uit een catalogus te kiezen. Dan plaatsen zij een bestelling, met vermelding van de veranderingen die zij willen aanbrengen. Tenslotte wachten ze op de dag van levering. En als ze via Carteland, een online drukkerij, zijn gegaan, zullen ze volledig tevreden zijn zoals de miljoen klanten sinds 1996.