Geboortekaartjes Jongen
Blauw vierluik

Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik
Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik pas cher
Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik gratuit
Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik
Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik pas cher
Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik gratuit
Réf. : 03398-RN1-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.09 (bekijk de tarieven)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 16,7 cm x 12 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Detail van het artikel

Beschrijving

Blauw vierluik – Zokaartjes

Strak vormgegeven geboortekaartje voor jongens dat u zelf kunt ontwerpen en waar uw eigen foto's in verwerkt kunnen worden. De verschillende vakken voor beeldmateriaal zijn voorgemaakt en gebruiken een blauwe kleur, geschikt voor de geboorte van een zoon. De witte puntjes geven een speelse en tedere indruk.

Geboortekaarten ontwerpen en laten drukken

Zokaartjes drukt de kaartjes met professionele machines maar voordat uw bestelling klaar is kunt u nog heel veel zelf doen. De kaartjes die u op de website ziet zijn voorbeelden waarmee u meteen aan de slag kunt. De foto's kunnen vervangen worden door uw persoonlijke foto's, foto's van de zwangerschap of het kindje natuurlijk.

.

Als je baby net geboren is, is dit Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik de beste manier om het aan te kondigen. Helemaal schattig, deze Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik gemaakt door onze grafische ontwerpers zal iedereen opvallenDeze gouden Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik van onze online ontwerpstudio is super eenvoudig te veranderen. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% persoonlijk te maken. Om uw Geboortekaartjes Jongen Blauw vierluik perfect te maken, kiest u wat u het beste bevalt uit onze kwaliteitspapieren of optionele afwerkingen. Witte enveloppen worden aangeboden en aangepast aan de afmetingen van uw geboortekaartje. Al onze geboortekaartjes worden met zorg gemaakt in ons atelier in Aix-en-Provence. Onze klantendienst staat tot uw beschikking tijdens de op de website vermelde werkuren. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw geboortekaartje beantwoorden. Met deze schattige babykaart weet je zeker dat je de nieuwe kundtuung op de mooiste manier overbrengt.

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.