Geboortekaartjes Jongen
Nieuw Leven

Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven
Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven pas cher
Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven gratuit
goudlaag Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven
goudlaag Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven pas cher
goudlaag Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven gratuit
Réf. : 07858-KR0-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.35 (bekijk de tarieven)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 14 cm x 14.5 cm
  • Afwerking : Goudlaag
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Bedankkaartjes Geboorte Magneet

Sticker Geboorte

Detail van het artikel

Beschrijving

Laat u betoveren door de moderne geboortekaart "Nieuw Leven". De Franse grafisch ontwerpster Gabrielle zet uw baby in de schijnwerpers met twee foto's en originele pictogrammen in goudfolie. Zo verneemt de ontvanger van de kaart in één oogopslag de belangrijkste details van de kleine wereldburger. De achterkant van de vierkante geboortekaart is beschikbaar voor individuele berichten, geboorte-uitspraken en bedankteksten.

Het is de hoogste tijd om de geboorte van je kind uit te drukken met een geweldige Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven! Deze door onze grafisch ontwerpers ontworpen Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven is een lust voor het oog. Dankzij de mogelijkheid om één of meer foto's in te voegen, zult u deze mooie Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven, die uw baby in de kijker zal zetten, met plezier aanpassen. Om niets te vergeten op je babykaartje, zijn hier de elementen die je erop moet noteren: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn dierenriemteken (te kiezen uit onze illustraties). Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wenst, maar ook of u een papier met textuur (natuurlijk effect) of glad papier met een glanzende afwerking (foto-effect) wenst. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste geboortekaartje gratis te maken. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u vragen hebt over de postverwerking: neem contact op met de medewerker van de klantenservice tijdens de op de website vermelde werkuren. Deze gepersonaliseerde Geboortekaartjes Jongen Nieuw Leven zal uw dierbaren in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als aandenken te bewaren.
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.
Offre pour les futures mamans

Gekleurde enveloppen

Onze gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de beschikbare voorraden voor alle uitnodigingen (behalve voor de Huwelijk Pochette-collectie): roze, blauw, fuchsia, violet, turquoise, parelgrijs.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.