Geboortekaartjes Meisje

Ontdek de geboortekaartjes voor meisjes die door onze grafisch vormgevers zijn ontworpen om de geboorte van uw dochter aan te kondigen bij uw vrienden en familie. In alle kleuren, chique of met een eenhoorn, in roze, onze originele geboortekaartjes voor meisjes vallen zeker in de smaak. Rond, rechthoekig of accordeon, alle modellen zijn origineel en uniek. Zokaartjes biedt u de mogelijkheid om uit vele voorbeelden op de site uw eigen unieke geboortekaartje samen te stellen, met een perfecte drukkwaliteit. De DIY geboortekaartjes, die een etiket bevatten, moeten door u met een Baker's Twine touwtje worden vastgemaakt, te koop op de optiepagina.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

100% eigen ontwerp Geboortekaartjes 16.7 cm x 12 cm

D. Eline Gepubliceerd op 22/12/2021 following an order made on

16.7 cm x 12 cm

5/5

Perfecte afwerking/kwaliteit

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

Schatje

5/5

Snelle levering

Geboortekaartjes Meisje Once Upon a Girl

A. Sylvie Gepubliceerd op 16/08/2021 following an order made on

Once Upon a Girl

5/5

Super, fijn dat er een optie is om een testontwerp te bestellen!

Geboortekaartjes met Dieren Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

H. Marloes Gepubliceerd op 02/05/2021 following an order made on

Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

4/5

Prijs/kwaliteit is goed.

Geboortekaartjes Meisje wanneer hoe laat

C. Mario - Sandrine Gepubliceerd op 03/03/2021 following an order made on

wanneer hoe laat

5/5

Goede prijs kwaliteit

Geboortekaartjes Meisje Kleine Prinses

D. Melanie Gepubliceerd op 02/03/2021 following an order made on

Kleine Prinses

3/5

Ik vond persoonlijk dat de foto die we gebruikt hebben, te donker gedrukt was. We hadden wel een klaardere foto ingestuurd...

Geboortekaartjes Knuffelpauze, meisje, konijntje

S. Bakay Gepubliceerd op 24/11/2020 following an order made on

Knuffelpauze, meisje, konijntje

5/5

Super leuke kaart

100% eigen ontwerp Geboortekaartjes 10.5 cm x 15 cm

F. Demarest Gepubliceerd op 19/11/2020 following an order made on

10.5 cm x 15 cm

3/5

De proefkaart en finale afdruk (80 geboortekaartjes) verschilt zowel in kleur als de marges. Op zich niet zo een probleem maar we hadden beter verwacht.

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

De blijde gebeurtenis is eindelijk aangebroken: je bent net bevallen van een klein wezen om te koesteren! En het is een meisje! U wilt uw vreugde delen met al uw vrienden en familie, en om dit te doen, wilt u geboortekaartjes sturen. Je ouders, broers, zussen, tantes, grootouders, vrienden en collega's op het werk - ze moeten het allemaal weten! Maar de vraag is nu: hoe schrijf je goed en hoe organiseer je je geboortekaartje meisje? Wij zullen u enkele tips geven, want zoals met alles, moet uw aankondiging min of meer vrij bepaalde regels respecteren. Vraagt u zich af hoe u uw geboortekaartje zo origineel mogelijk kunt maken? Welke zinnetjes moet je gebruiken om de komst van je baby aan te kondigen? Maar naast het schrijven moet u ook zorg dragen voor de keuze van het model van de informatie geboorte meisje, de gebruikte kleuren en ook de foto van uw baby!

Hoe kunt u uw informatie geboorte meisje goed schrijven en goed kiezen?

Het gebruik wil dat men de belangrijkste informatie op haar informatie geboorte meisje vermeldt: de voornaam van de baby, namen en voornamen van de ouders, geboortedatum, grootte en gewicht. Het is belangrijk dat u geen spelfouten maakt, en vergeet niet dat uw tekst kort en precies moet zijn! Hier volgen enkele tips voor de opmaak:

Hoe maak je je geboortekaartje: je kunt naar een geboortekaartjesdrukker gaan die alle stappen voor zijn rekening neemt, je kunt op internet bestellen aangezien een veelheid aan sites een breed scala aan modellen, formaten, media aanbiedt, of je kunt ervoor kiezen om zelf een gepersonaliseerd geboortekaartje te maken.

Wanneer verstuur je je geboortekaartje? Ouders sturen hun geboortekaartje meestal tussen de 1e en 3e maand van het leven van de baby. Zo wordt vermeden dat de pasgeborene te vroeg met mensen in contact komt, zonder dat uw dierbaren te lang moeten wachten.

Rekening houden met het begrip vertraging: afhankelijk van de fabricagemethode die u hebt gekozen, zal de tijd van ontvangst meer of minder lang zijn. Als u uw eigen aankondiging ontwerpt en afdrukt, ontvangt u uw aankondigingen onmiddellijk. Als u echter voor de printer of online aankoop hebt gekozen, zult u al gauw tussen de 2 en 7 dagen moeten wachten voor het onderzoek, de printtijd, de verzending en de ontvangst.

Hoe maak je online een klassiek geboortekaartje voor meisjes?

Als u een klassiek geboortesjabloon wilt, met respect voor de gebruiken en tradities, wordt u aangeraden alleen de belangrijkste elementen met betrekking tot uw baby aan te geven. De stijl en kleuren van een eerder sobere toon zullen uw aankondiging sublimeren: de tekst moet de komst van uw kind met elegantie aankondigen.

De kleuren: als u een eerder traditionele aankondiging wenst, kies dan voor eerder zachte kleuren, niet te opzichtig, om de gebeurtenis in alle elegantie en eenvoud aan te kondigen. Zonder een foto te hoeven plaatsen, kunt u kiezen voor een eenvoudige lay-out: niet te veel versieringen of verschillende tekstkleuren. Concentreer je vooral op de hoofdboodschap!

Kleine formele zinnen: leg de nadruk op elegantie met klassieke formules, zoals "Mevrouw X en de heer Y zijn verheugd de geboorte van Jennyfer op 12 oktober 2018 aan te kondigen", of "Met ontroering en tederheid stellen wij Louis voor, die op 9 januari 2019 in ons leven is gekomen. 3.100 kg en 48 cm. Een van de populairste formules, omdat niet alleen de naam en de geboortedatum worden vermeld, is deze: "Wij zijn verheugd de geboorte van onze kleine Edgar aan te kondigen op 26 november 2022. Hij doet het geweldig en maakt ons helemaal gelukkige ouders"

Hoe maak je een origineel geboortekaartje voor een meisje?

Voel je vrij om de regels te buigen en de voorkeur te geven aan een origineler geboortekaartje, met een creatieve lay-out! U kunt ook flitsende kleuren gebruiken, niet alleen voor de achtergrond maar ook voor het schrift en de kleine versieringen op het geboortekaartje.

De opmaak: u kunt er heel goed voor kiezen om alleen de naam van de baby te vermelden, zonder de lengte, de kleur van de ogen, de geboortedatum enzovoort te specificeren. In plaats daarvan kunt u voor elke persoon een persoonlijk briefje schrijven. Flashy oranje of elektrisch blauwe kleuren zullen opvallen en zeker verrassen! Gebruik zoveel versieringen, symbolen en tekstkleuren als je wilt...

Oorspronkelijke zinnetjes: helemaal mooi, deze zinnetjes geven blijk van je creativiteit. Je kunt ervoor kiezen om je baby te laten praten, met bijvoorbeeld "Mama en papa praten al 9 maanden over mij, en nu zullen ze me eindelijk horen! Of kies een filosofisch citaat dat uw dierbaren versteld zal doen staan: "Beslissen om een kind te krijgen is accepteren dat je hart zich van je lichaam scheidt en voor altijd aan je zijde zal lopen" citaat van Katharine Hadley.

Welke foto moet je kiezen voor je geboortekaartje voor een meisje?

De meeste geboortekaartjes bevatten een foto van de baby, om haar in het zonnetje te zetten en te laten zien. Maar ook hier geldt dat de keuze van de foto die je maakt een indicatie is van je stijl:

De familiefoto: gekozen om de hele familie bij het evenement te betrekken, toont de familiefoto jou dicht bij je baby, en ook eventuele broers en zussen. Uw familie zal zich nog meer betrokken voelen en het zal een prachtige herinnering voor u blijven!

De portretfoto: de meest voorkomende soort foto in geboortekaartjes, de portretfoto benadrukt het gezicht van uw pasgeborene, terwijl zijn of haar gelaatstrekken worden gesublimeerd.

De detailfoto: ontworpen voor geboortekaartjes met meerdere foto's. Dit type foto belicht verschillende details, delen van het gezicht of lichaam van je baby. Verschillende foto's worden getoond, één toont bijvoorbeeld de ogen van de baby, een andere zijn neus en mond, nog een andere het hele bovenlichaam... De gemiddelde prijs van een geboortekaartje voor een meisje hangt af van de opties die u kiest. Kiest u voor een stijlvoller ontwerp, dus met speciale afwerkingen en papier, dan stijgt de prijs navenant. Het hangt ook af van het aantal geboortekaartjes dat u nodig hebt. Als u liever een printer of een andere website gebruikt, moet u de voorbereiding en research tijd toevoegen. Daarbij komen nog de kosten voor het thuis bezorgen van de uitnodigingen.

De prijs van de uitnodigingen hangt af van het aantal aangevraagde uitnodigingen.