Geboortekaartjes Poëzie in pastel, vogels & bloemen
Geboortekaartjes Poëzie in pastel, vogels & bloemen goedkoop
Geboortekaartjes Poëzie in pastel, vogels & bloemen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Poëzie in pastel, vogels & bloemen

Ref : 08486-RN2-RV
vanaf €1.10 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Poëzie in pastel, vogels & bloemen


Gefeliciteerd, een schattige baby heeft zojuist een hoop vreugde in je leven gebracht! ! De kleuren en het ontwerp die voor deze geboortekaart zijn gekozen, verspreiden een rustgevende sfeer. Met onze personalisatietool kunt u gemakkelijk de achtergrondkleur en het lettertype aanpassen of andere afbeeldingen toevoegen die in de bibliotheek beschikbaar zijn. Voeg uw afbeeldingen toe, de voornaam van uw pasgeborene, geboorte-informatie en andere schattige afbeeldingen van uw baby en dat is het! Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze elegante afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste geboortekaartje gratis te maken. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze klantendienst is bereikbaar tijdens de op de website vermelde werkuren. Aarzel dus niet om hen te bellen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw babykaart beantwoorden. Met dit mooie geboortekaartje maakt u de blijde aankondiging vast op de mooiste manier bekend.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.