Geboortekaartjes Meisje
Roze droom

Geboortekaartjes Meisje Roze droom
Geboortekaartjes Meisje Roze droom pas cher
Geboortekaartjes Meisje Roze droom gratuit
Geboortekaartjes Meisje Roze droom
Geboortekaartjes Meisje Roze droom pas cher
Geboortekaartjes Meisje Roze droom gratuit
Réf. : 01922-RC1-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.09 (bekijk de tarieven)
Witte enveloppen beschikbaar

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 21 cm x 10 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Detail van het artikel

Beschrijving

Lief geboortekaartje in landschapformaat waar uw eigen foto mooi groot op komt te staan. De roze band onderaan de foto geven meteen het vrouwelijke tintje aan de kaart. Achterop de geboortekaart kunt u de boel nog verder aanpassen naar eigen smaak.

Nu is het al een paar dagen geleden dat je eindelijk kennis hebt kunnen maken met je kroost. ! De voor dit geboortekaartje gekozen kleuren en stijl verspreiden een warme stemming. Om uw creatie nog persoonlijker te maken, versiert u uw boodschap met prachtige pictogrammen die u kunt ontdekken in onze bibliotheek met voorstellen. Deze schattige kaart voor de geboorte onthult de voornaam van uw kroost en zijn geboortedatum. Om uw Geboortekaartjes Meisje Roze droom perfect te maken, kiest u wat u het mooist vindt uit onze kwalitatieve papiersoorten of optionele afwerkingen. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Drukken van de Geboortekaartjes Meisje Roze droom en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze geboortekaartjes op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week beschikbaar tijdens de vermelde kantooruren. Deze op maat gemaakte Geboortekaartjes Meisje Roze droom zal uw familie en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen hem te bewaren als aandenken.

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.