Geboortekaartjes Sweet Candy Trio
Geboortekaartjes Sweet Candy Trio goedkoop
Geboortekaartjes Sweet Candy Trio gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Relieflak

Geboortekaartjes Sweet Candy Trio

Ref : 07523-TR2-RV
vanaf €1.57 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Relieflak
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
Omschrijving Geboortekaartjes - Sweet Candy Trio

Geboortekaartje vintage roos voor meisje.

Geboortekaartje samengesteld uit 4 kaarten. Een rechthoekige afgeronde kaart, een smalle rechthoekige kaart die u kunt personaliseren met foto's, en twee labeltjes. Montage met Bakers' Twine.

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Als je kroost net het levenslicht heeft gezien, is dit Geboortekaartjes Sweet Candy Trio de mooiste manier om dat uit te drukken. Deze elegante kaart voor de geboorte toont het koddige gezicht van uw kroost in een modern design. Dankzij de mogelijkheid om een of meer foto's toe te voegen, zult u veel plezier beleven aan het op maat ontwerpen van deze smaakvolle Geboortekaartjes Sweet Candy Trio die uw kind in de kijker zet. Om niets te vergeten op je kaartje voor de geboorte, zijn hier de elementen die je erop moet noteren: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn dierenriemteken (te kiezen uit onze illustraties). Om uw briefpapier af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wenst, maar ook of u een papier met textuur (natuurlijk effect) of glad papier met glanzende afwerking (foto-effect) wenst. Witte enveloppen worden aangeboden en aangepast aan de afmetingen van uw geboortekaartje. Al onze geboortekaartjes worden met zorg gemaakt in ons atelier in Aix-en-Provence. Indien u meer informatie wenst, is onze account manager 5 dagen per week beschikbaar tijdens de aangegeven werkuren. Deze op maat gemaakte Geboortekaartjes Sweet Candy Trio zal uw familie en vrienden in verrukking brengen en ervoor zorgen dat ze hem als souvenir willen bewaren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.