Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm
Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm goedkoop
Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm

Ref : 09473-RR1-RV
vanaf €1.20 Lees verder
Aanbevolen papier : Natuurlijk gerecycleerd
Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled. Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes Meisje - Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm


Het is de hoogste tijd om de komst van je kroost aan te kondigen met een schattige Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm! Dankzij de moderne lay-out, presenteert de Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm uw baby op een zeer mooie manier. Om uw creatie nog persoonlijker te maken, kunt u uw boodschap versieren met mooie pictogrammen die u kunt vinden in onze bibliotheek met suggesties. Om niets te vergeten op je geboortekaartje, zijn hier de gegevens die je erop moet zetten: Geboortedatum, gewicht, lengte, maar ook zijn dierenriemteken (te kiezen uit onze illustraties). Om uw Geboortekaartjes Meisje Vrolijke Zwaluw, 17,7 x 12,7 cm perfect te maken, kiest u wat het best bij u past uit onze kwalitatieve papiersoorten of optionele afwerkingen. Witte enveloppen worden aangeboden en aangepast aan de afmetingen van uw geboortekaartje. Wij drukken al onze geboortekaartjes op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, staat onze klantendienst 5 dagen per week tot uw beschikking tijdens de vermelde uren. Met dit schattige geboortekaartje kondig je het blijde nieuws op de beste manier aan.
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.