Geboortekaartjes Meisje
Zalmroze dromen

Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen
Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen pas cher
Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen gratuit
Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen
Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen pas cher
Geboortekaartjes Meisje Zalmroze dromen gratuit
Réf. : 03434-RN1-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.09 (bekijk de tarieven)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 16,7 cm x 12 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Bedankkaartjes Geboorte Meisje

Detail van het artikel

Beschrijving

Geboortekaartje Zalmroze dromen - Zokaartjes

Babykaartje met zalmroze achtergrond en taupe-kleurige band waarover uw persoonlijke foto komt te staan. Maak dus zelf uw geboortekaartje voor uw meisje met uw eigen foto's en teksten. We bieden dit liggend model aan met enkele decoratieve witte rondjes in de roze achtergrond. Uitvouwbaar model dat netjes overeind blijft staan bij de geadresseerde. De roze kleurstelling is heel geschikt voor de geboorte van een dochter.

Geboortekaartjes aanpassen

Zokaartjes maakt het mogelijk op een eenvoudige manier uw kaartjes aan te passen met eigen foto's en teksten. U kunt vanaf uw computer beeldmateriaal inladen en dit verwerken in uw eigen ontwerp. Heeft u al leuke foto's sinds de geboorte van uw dochter, of mooie opnames van de zwangerschap dan kunnen die op het geboortekaartjes gedrukt worden. Een goede tip is het gebruiken van kleuren die in uw foto te zien zijn op andere plekken op de kaarten. Zo creert u een harmonisch geheel. De gebruikte zalmkleur op dit voorbeeld kan terugkomen op een lakentje, een handdoek, mutsje, sokje, of de taupe grijze kleur die ergens op de foto terugkomt.

Verwerking en printen van geboortekaarten

De door u bestelde geboortenkaarten worden gedrukt met professionele printers van HP. Het papier is 300 grams chloorvrij en recyclebaar met FSC certificaat. Voor een speciale afwerking kunt u kiezen uit papier met reliëf of met parelmoerglans. Verder kunt u ook voor mat of hoogglans kiezen. De uitnodigingen worden voorzien van bijbehorende enveloppen. Tip: als u bij de uitnodigingen meteen de bedankkaartjes besteld krijgt u korting op de bestelling.

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.