geboortekaarten photo

Geboortekaartjes met Foto

Uw baby is geboren en u wilt uw grootste geluk delen met uw naasten? Ontdek onze modellen waarop u babyfoto's invoegt. Door onze grafisch ontwerpers exclusief ontworpen voor unieke en fotogenieke baby's! Begin nu met het maken van een foto-gepersonaliseerde geboortekaart en bied een prachtig souvenir aan!

spinner carteland

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Baby is aangekomen en u wilt geboortekaartjes maken? Ouders zijn meestal, en terecht, gehaast en enthousiast om deze kaartjes naar hun geliefden te sturen. Met het geboortekaartje kunt u het nieuws van de geboorte van uw kind bekendmaken. Uw vrienden en familie zullen zijn of haar voornaam kunnen achterhalen, enkele details over uw kind (zijn of haar maten bij de geboorte, bijvoorbeeld), en zullen zo een leuk souvenir hebben van dit mooie moment. U kunt kiezen voor een fotogeboortekaartje als u iets heel persoonlijks wilt sturen, om uw vrienden en familie nog meer te bieden en hen het gezicht van uw pasgeborene te laten zien. Het foto-geboortekaartje is nu erg populair bij kersverse ouders en het is gemakkelijk te zien waarom als je ziet welke voordelen het heeft!

Waarom kiezen voor een foto-geboortekaartje?

De keuze voor een foto-geboortekaartje om de komst van een kind aan te kondigen wordt door veel ouders gemaakt om hun geluk te delen. Het foto-geboortekaartje is er in verschillende vormen en heeft veel meerwaarde ten opzichte van eenvoudigere aankondigingen waarin het gezicht van jullie kleine engel niet voorkomt.

 • Als je je aankondiging verstuurt, heeft het merendeel van je familieleden je baby nog niet ontmoet, dus de familie is blij met een eerste kiekje van deze pasgeborene. Voor wie ver weg woont en uw kind pas enkele maanden na zijn of haar eerste verjaardag zal zien, is het fijn om via het geboortekaartje dit kleintje in zijn of haar eerste levensdagen te hebben gezien.

  Een fotogeboortekaartje vertegenwoordigt voor uw dierbaren, maar ook voor u, een mooie herinnering aan uw kind: de aanwezige foto('s) zijn met zorg uitgekozen en uitgelicht. Het kaartje kan in een kamer van uw huis worden opgehangen en is een mooi aandenken waar mensen dagelijks aan voorbij lopen.

  Met de aanwezigheid van foto's maakt u uw geboortekaartje uniek en weet u zeker dat niemand anders hetzelfde zal doen als u!

  Welke soorten geboortekaartjes met foto moet je kiezen?

  Als je eenmaal hebt besloten om een geboortekaartje met foto of foto's te maken, moet je er nog een sjabloon voor kiezen. Er zijn veel verschillende soorten geboortekaartjes met foto, dus neem de tijd om te kiezen wat u het mooist vindt.

 • Er zijn ontwerpen met de foto van uw kind op de eerste pagina, of het nu gaat om een tweezijdige kaart of een kaart met meerdere flappen. Als de envelop wordt geopend, hebben de ontvangers het gezicht van uw baby voor zich. De eerste bladzijde van de kaart kan bestaan uit een foto van de baby, en de tweede bladzijde uit een foto van de baby. De eerste bladzijde kan een tekening zijn met de naam van het kind, een tekst of iets anders. Pas wanneer de aankondiging wordt geopend, wordt de gekozen foto onthuld. Ook deze optie zorgt voor een moment van verrassing en wordt net zo gewaardeerd als de eerste.

  Veel modellen bieden de mogelijkheid om meerdere foto's in uw aankondiging op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt een heel origineel ontwerp maken dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

  Een fotograaf inhuren om een fotogeboortekaartje te maken?

  Wanneer u uw aankondiging wilt maken en u wilt een of meer foto's invoegen, rijst de vraag of u de foto's door een professional moet laten maken om een onberispelijke weergave te krijgen. Is dit echt nodig? Zijn zelfgemaakte foto's van uw kind voldoende?

 • Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van uw eigen foto's. U kunt er een onbeperkt aantal maken en uit honderden opnamen kiezen. U kunt ook kiezen wanneer u de foto's neemt, afhankelijk van de stemming van uw baby, het licht, enz. Maar het is soms moeilijk om alle juiste omstandigheden op het juiste moment te krijgen: een lachende baby op het juiste moment van de dag met de juiste kleren en in een mooie positie. Het zal je waarschijnlijk veel pogingen kosten, maar het is niet onoverkomelijk.

  Als je besluit een fotograaf in de arm te nemen of een fotoshoot van je pasgeborene cadeau hebt gekregen, kun je kiezen uit kwaliteitsfoto's. De professional kan ideeën hebben voor het poseren om uw kind tot zijn recht te laten komen en kan specifieke foto's maken voor uw fotoboek.

  In alle gevallen is het van essentieel belang dat u ons een bestand van voldoende grootte bezorgt, zodat de foto op het geboortekaartje van hoge kwaliteit is. In elk geval is het van essentieel belang dat u ons een voldoende groot bestand bezorgt om ervoor te zorgen dat de foto er goed uitziet op het geboortekaartje.

  Welke foto moet u kiezen om een mooi fotoboortekaartje te maken?

  Of u nu beslist een fotograaf in te schakelen of niet, u zult moeten kiezen tussen verschillende foto's. De keuze is meestal moeilijk, je kind is altijd mooi en je zou ze allemaal wel willen aantrekken! Met welke criteria moet u rekening houden bij het maken van uw keuze en het verkrijgen van een mooie weergave?

 • Het is het beste om een foto te maken in de allereerste weken van het leven van uw kind, het is met dit soort opnamen dat het fotogeboortekaartje zijn volle betekenis krijgt. Als de ogen van de baby open zijn, is dat het beste, hoewel een foto tijdens de slaap ook heel charmant kan zijn.

  Je moet de kleren kiezen die je kind op dat moment aanheeft, evenals de achtergrond van de foto, zodat de foto past bij de rest van de aankondiging, afhankelijk van het model dat je hebt gekozen, de kleur en de stijl ervan.
 • U kunt ook foto's selecteren van uw kind in gezelschap van zijn of haar grote broer of zus, of van uzelf. En waarom geen foto van de moeder tijdens de zwangerschap? Het foto geboortekaartje biedt u een oneindig aantal mogelijkheden. Afhankelijk van de foto('s) die je kiest, is de weergave totaal verschillend en dat is waarom dit type geboortekaartje zo populair is. U kunt een unieke kaart maken die helemaal bij uw smaak past, met een of meer foto's die u zo kunt kiezen dat ze bij het ontwerp van de aankondiging passen. Aarzel dus niet om te kiezen voor het foto geboortekaartje, creëer een mooie herinnering aan uw baby en bied tegelijkertijd een mooie papieren momentopname van uw kind aan al uw dierbaren.

 • wigwam

  V. Elke Gepubliceerd op 26/09/2021 following an order made on

  5/5

  Mooi kaartje, goede kwaliteit.

  Schatje

  T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

  5/5

  Snelle levering

  Once Upon a Girl

  A. Sylvie Gepubliceerd op 16/08/2021 following an order made on

  5/5

  Super, fijn dat er een optie is om een testontwerp te bestellen!

  Gouden Melkweg

  V. Dorien Gepubliceerd op 12/06/2021 following an order made on

  5/5

  Supermooi design! In het echt nog mooier dan wat we online konden zien! Mooie verrassing!

  Mobile Safari, Foto, dubbele kaart

  H. Marloes Gepubliceerd op 02/05/2021 following an order made on

  4/5

  Prijs/kwaliteit is goed.

  Fall in Love

  R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

  5/5

  Perfect

  Exclusief

  V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

  5/5

  mooi duidelijk magneet kaartje

  wanneer hoe laat

  C. Mario - Sandrine Gepubliceerd op 03/03/2021 following an order made on

  5/5

  Goede prijs kwaliteit

  Kleine Prinses

  D. Melanie Gepubliceerd op 02/03/2021 following an order made on

  3/5

  Ik vond persoonlijk dat de foto die we gebruikt hebben, te donker gedrukt was. We hadden wel een klaardere foto ingestuurd...

  Kleine Luiaard

  S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

  5/5

  Superlief kaartje

  Geboortekaartjes met Beer Beer en Boot
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
  Geboortekaartjes Jongen Inspiratie
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
  Geboortekaartjes Foxy
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
  Geboortekaartjes Hallo, goudtakje, 3 foto's
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
  Geboortekaartjes Luchtballon jongen
  Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: