Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen
Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen goedkoop
Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen

Ref : 07840-DQ1-RV
vanaf €1.29 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes met Konijn - Bakfiets jongen

Dubbelvoudige kaart in rustige grijstint van moeder konijn op de bakfiets met haar zoon voorin. Binnenin links kunt u een foto invoegen van uw baby, of van u als trotse ouders met uw zoontje. Binnenin rechts kunt u de naam invullen, de datum, het gewicht, de lengte, een persoonlijke tekst of een mooi gedicht.

Het is de hoogste tijd om de geboorte van je baby aan te kondigen met een mooie Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen! ! De voor deze geboortekaart gekozen tinten en stijl verspreiden een aangename sfeer. Een betaalbaar geboortekaartje gepersonaliseerd via onze online ontwerpstudio volgens uw voorkeuren. Op dit schilderachtige geboortekaartje staan de voornaam en de geboortedatum van uw kind. Naargelang uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze elegante afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze baby kaarten op ecologisch papier. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de op de website aangegeven werktijden. Deze op maat gemaakte Geboortekaartjes met Konijn Bakfiets jongen zal uw familie en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als aandenken te bewaren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.