Geboortekaartjes met Konijn kleine knijntjes
Geboortekaartjes met Konijn kleine knijntjes goedkoop
Geboortekaartjes met Konijn kleine knijntjes gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes met Konijn kleine knijntjes

Ref : 06274-CR1-RV

Dit product is niet langer beschikbaar voor verkoop.

Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 12,1 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes met Konijn - kleine knijntjes

personaliseerbaar drukwerk.

Nog niet zo lang geleden is uw kind er en u leeft in een gevoel van geluk dat u wilt delen met uw dierbaren en uw vrienden. Met onze personalisatiestudio kunt u uw gevoelens uiten en de juiste woorden vinden om de meest betoverende geboortekaart te maken. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% origineel te maken. Om uw Geboortekaartjes met Konijn kleine knijntjes perfect te maken, kiest u wat u het mooist vindt uit onze mooie papiersoorten of optionele afwerkingen. Witte enveloppen worden aangeboden en aangepast aan de afmetingen van uw geboortekaartje. Wij drukken al onze geboortekaartjes op milieuvriendelijk papier. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens de op de website vermelde kantooruren. Aarzel dus niet om hen te schrijven, zij zullen met plezier al uw vragen over uw babykaart beantwoorden. Met deze prachtige babykaart weet u zeker dat u de blijde aankondiging op de beste manier aankondigt.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.