Geboortekaartjes zonder Foto

Ter ere van de geboorte van uw kind hebben onze grafisch ontwerpers een collectie geboortekaarten zonder foto's gemaakt, 100% geïllustreerd en naar wens aanpasbaar! Voeg een mooie achtergrond in, een mooie tekst, kies de papiersoort en het team zal de rest doen om u te helpen een unieke geboorteaankondiging te maken!

spinner carteland
Avis clients

Focus op het geboortekaartje zonder foto

Je denkt er al een paar maanden aan om je kleine baby te verwelkomen? U hebt ermee ingestemd geboortekaartjes zonder foto naar uw vrienden en familie te sturen om zijn komst aan te kondigen. U was van plan hen het nieuws per SMS en e-mail te sturen, maar uiteindelijk denkt u dat een fysieke markering passender is? Volgens u moet dit ritueel blijven bestaan als teken van het eerste contact van een kind met de buitenwereld.U weet echter niet hoe u uw fotovrije geboortekaartje moet maken. Maak je geen zorgen, ook al is de foto het meest expliciete element van het geboortekaartje, je kunt het ook zonder doen. Zo kunt u zelfs de nieuwsgierigheid van uw dierbaren wekken en hen aanmoedigen om uw baby thuis te komen bekijken. Op deze manier kunt u uw geluk delen met al uw dierbaren. Hieronder alles wat u moet weten over het ontwerp ervan.

Waarom zou u kiezen voor een geboortekaartje zonder foto?

Als u kiest voor het geboortekaartje zonder foto, geniet u van verschillende voordelen. U kunt zich concentreren op de essentie van uw boodschap, u hebt verschillende thema's en papieren tot uw beschikking. Hieronder worden de belangrijkste voordelen toegelicht.

Eenvoudig en minimaal: dit type aankondiging is geschikt voor u als u een fan bent van minimalisme. Het richt zich alleen op het hoofdonderwerp van je boodschap, namelijk de geboorte van je kind.

Heb een veelheid aan themakeuzes: kies voor een geboortekaartje zonder foto als je gemakkelijk het thema wilt vinden dat je aanspreekt. Er zijn verschillende varianten: vintage, klassiek, rustiek of hedendaags. Als u contact opneemt met een expert, hebt u zelfs toegang tot een breed scala aan catalogi met de nieuwste stijlen.

Kies uit een ruimere papierkeuze: als u besluit een foto op uw kaart te zetten, is de keuze aan papier beperkt. Over het algemeen bieden professionals u glanzend papier aan dat de kleuren beter doet uitkomen. Als je echter tevreden bent met tekst en ontwerpen, zijn er verschillende opties, waaronder mat of gestructureerd geboortekaartjespapier.

Waar vind je ideeën voor het maken van een mooi geboortekaartje zonder foto?

Het ontwerpen van dit soort kaartjes vergt enig onderzoek, want het moet origineel zijn. Als je een geboren artiest bent, kun je op je talent vertrouwen. Als creativiteit echter niet je sterkste punt is, heb je twee opties: gratis sjablonen van internet downloaden of een professional om hulp vragen.

Verrouwen op je inspiratie: dit is geschikt voor jou als je creatief genoeg bent. U kunt het geboortekaartje van uw kind maken volgens uw smaak, uw voorkeuren en de materialen waarover u beschikt. Wees u ervan bewust dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het ontwerpen van uw eigen kaarten duurder kan zijn dan het inhuren van een specialist. Het is mogelijk dat u verschillende hulpmiddelen moet aanschaffen.

Raadpleeg gratis download sites: het internet is een modern hulpmiddel dat uit verschillende elementen bestaat. U kunt meerdere sjablonen van aankondigingen gratis downloaden. Sommige sites zijn gespecialiseerd op dit gebied. Sommige sites zijn hierin gespecialiseerd, terwijl andere tegen betaling catalogi aanbieden.

Gebruik een expert: als u van uw aankondiging een succes wilt maken, neem dan contact op met Carteland, een specialist in het online maken van aankondigingen. Zij kunnen u advies geven over het te kiezen thema en het te gebruiken medium. Ze kunnen u ook een gratis voorbeeld van uw geboortekaartje bezorgen om u te helpen beslissen.

Welke afwerkingen moet u kiezen voor uw geboortekaartje zonder foto?

Voor een geslaagd geboortekaartje mag u de inhoud niet verwaarlozen. Het is belangrijk de identiteit van het kind, zijn fysieke kenmerken en zijn of haar kleine trekjes te benadrukken. Vergeet niet te vermelden wanneer en waar de baby geboren is en voeg uw contactgegevens en voornamen toe. Kies ten slotte voor mooi papier met structuur of iriserend papier, met vergulding of 3D-vernis om je hele creatie te sublimeren en te verfraaien.

Detaille beschrijving van het kind: ook al voegt de afwezigheid van een foto een vleugje mysterie toe aan je geboortekaartje, geef toch wat gedetailleerde informatie aan je dierbaren. Vermeld de voor- en achternaam, de kleur van de ogen en de lengte van uw baby. Voeg eventueel de kleur van zijn haar toe en of hij al dan niet kuiltjes in zijn gezicht heeft. Let op, een korte beschrijving is voldoende om de foto te vervangen.

Informatie over de geboortedatum en geboorteplaats: wanneer u de inhoud van een faire part naissance zonder foto of met foto schrijft, moet u deze twee elementen specificeren. U kunt het tijdstip van geboorte of het begin vermelden, maar het is niet verplicht. Contactgegevens en identiteit van de ouders: de belangrijkste functie van een kaart is de geboorte van het kind bekend te maken aan familieleden die de ouders niet vaak ontmoeten. Dus, als je het invult, zet er dan je contactgegevens en je voornamen op. Het is een goed idee om een foto van de geboorte van het kind op het geboortekaartje te zetten, omdat ze dan rechtstreeks contact met u kunnen opnemen.

Voor een moderner tintje kunt u touwtjes, lintjes en een klein gepersonaliseerd etiket toevoegen

Geboortekaartje zonder foto, op welk deel ervan moet de aandacht van de ontvangers worden gevestigd?

Over het algemeen kiezen ouders ervoor om een foto op het geboortekaartje van hun kind te zetten, omdat ze het aan hun familieleden willen laten zien. Het is echter niet verplicht en vele elementen kunnen het vervangen. Om het verrassingseffect te benadrukken, kunt u de nadruk leggen op het ontwerp, de illustratie en de tekst.

Het ontwerp: wanneer uw dierbaren uw kaarten ontvangen, vallen ze het eerst op door het ontwerp. Kies het dus met de grootste zorg om hen op het eerste gezicht te verleiden. U kunt kiezen tussen een hart, een cirkel of een ster. Een eenvoudig vierkant of rechthoek kan geschikt zijn als u weet hoe u het presentabel kunt maken.

De illustratie: na het ontwerp zal de aandacht van uw ontvangers uitgaan naar de illustratie van uw geboortekaartje zonder foto. Je moet het dus goed selecteren. Houd hiervoor rekening met de huidige trendy thema's. Momenteel gaan de meeste geboortekaarten over de sterrennacht, minimalisme en dieren. U kunt echter ook kiezen voor landelijke patronen en achtergronden, die vaak worden gebruikt voor huwelijksaankondigingen.

De tekst: dit is het belangrijkste onderdeel van uw kaart, ook al is het het laatste element waarop de aandacht van uw ontvangers zal worden gericht. Het bevat de essentie van je boodschap. Als je het schrijft, moet je niet te origineel zijn.

Nu je alles weet wat je moet weten over het geboortekaartje zonder foto, kun je overgaan naar de volgende stap. Als u wilt profiteren van de voordelen die het biedt, hebt u de keuze om uw vaardigheden op de proef te stellen en het zelf direct online te ontwerpen op de website van Carteland. In beide gevallen moet bijzondere aandacht worden besteed aan de vorm en de inhoud, die het portret van uw kind vervangen. Zoals hierboven vermeld, moet u ze zorgvuldig kiezen, rekening houdend met het redactionele advies. De faire part naissance sans photo is het middel waarmee u dit uitzonderlijke moment van uw leven met uw dierbaren kunt delen.