Gepersonaliseerde drinkfles

Met onze gepersonaliseerde waterflessen draagt u bij tot de bescherming van de planeet en verandert u de consumptiegewoonten van uw vrienden en familie of uw collega's! 
Drinkfles met Bamboe dop | Materiaal: wit roestvrij staal | Inhoud: 750 ml | milieuvriendelijk geschenk

spinner carteland
Avis clients

Gepersonaliseerde waterfles: trendy cadeau-idee

Een voorwerp dat jarenlang uit de mode is geweest, maakt de waterfles een sterke comeback in ons dagelijks leven. De rage is dat het een eco-verantwoordelijk en milieuvriendelijk object wordt. Het is een modeverschijnsel, maar niet het enige: een gepersonaliseerde waterfles die de uitdagingen van de planeet aangaat.

Om betekenis te geven aan uw geschenken: de gepersonaliseerde waterfles of thermosfles!

De ecologische gepersonaliseerde waterfles maakt komaf met de plastic wegwerpfles. Volgens een recente studie vertegenwoordigen plastic wegwerpwaterflessen 14% van ons huishoudelijk afval. Geconfronteerd met dit alarmerende feit en met het bewustzijn van de consument, kan de gepersonaliseerde waterfles door onze designstudio gemakkelijk worden omgevormd tot een milieuvriendelijk voorwerp dat iedereen zal bevallen. De gepersonaliseerde waterfles, die eindeloos herbruikbaar is, wordt het symbool van een gezondere levensstijl. Water drinken, vooral uit de kraan, is goed voor je gezondheid en voor de planeet. De waterfles met uw afbeelding belichaamt ook dit streven naar dagelijks welzijn en weerspiegelt uw kleine gebaren om zowel thuis als op het werk even milieuvriendelijk te zijn. De kalebas kan in een paar klikken op onze site worden omgetoverd tot een geschenk met een sterke emotionele impact, dat de geesten zal beroeren en al uw ecologische vrienden en familie zal betoveren.

Onze aanpasbare kalebas als duurzaam geschenk

Goed voor de planeet en voor de gezondheid, de kalebas concentreert zich in zichzelf vele deugden: nuttig, praktisch, herbruikbaar, milieuvriendelijk, economisch. De gepersonaliseerde waterfles met uw foto, de voornaam van een geliefde of een logo is gemakkelijk mee te nemen en zal opvallen bij degenen aan wie u hem geeft als kerst- of verjaardagscadeau of als cadeautje. Door een gepersonaliseerde waterfles aan te bieden, neemt u deel aan de huidige rage en maakt u een gebaar van eco-burger.

De gepersonaliseerde waterfles: een generatieoverschrijdend geschenk

Als er één origineel geschenk is dat op elke leeftijd kan worden aangeboden, dan is het wel de waterfles! Van de jonge sporter tot de actieve oma, via de student, de moeder of de overboekte vader of zelfs een nieuwe werknemer in het bedrijf: iedereen zal in de smaak vallen bij uw gepersonaliseerde geschenk waarmee ze hun hele werk- of vrije dag kunnen hydrateren. De 100% gepersonaliseerde waterfles wordt beschouwd als een milieuvriendelijk relatiegeschenk en wordt een modeaccessoire, een ecologisch object.

Schokbestendige roestvrijstalen thermosfles: milieuvriendelijk geschenk

De roestvrijstalen waterfles is ideaal voor de buitenactiviteiten van uw kinderen. Door zijn schokbestendigheid en onveranderlijkheid in de loop der tijd is het een waterdichte en duurzame fles om overal mee naartoe te nemen. 100% recycleerbaar en aangepast aan contact met levensmiddelen, behoudt hij de smaak: gezond en zonder gevaar voor de gezondheid, het is de ecologische fles bij uitstek! De ideale houder voor wie houdt van warme dranken zoals thee of koffie; de nomadische waterfles zal de beste ondersteuning zijn voor uw dagelijkse drank