geboortekaarten humour

Humoristische Geboortekaartjes

Humor heeft vele facetten. Onze grafisch ontwerpers hebben een eigenzinnige collectie gecreëerd om uw baby in originele ontwerpen en onwaarschijnlijke poses te presenteren! Dankzij onze designtool  kunt u ook uw eigen teksten en foto's invoegen. Kies andere typografieën en kleuren om een geboortekaartje te ontwerpen dat net zo uniek is uw baby!

spinner carteland

Grappige geboortekaartjes: schattige humor

Iedereen zal al blij zijn een geboortekaartje te ontvangen, en vaak gaat dat gepaard met en glimlach. U kunt er ook voor kiezen hier een echte lachbui van te maken met een grappig geboortekaartje! Met humor kan de geboorte aangekondigd worden en de foto op de kaart kan vaak ook al grappig zijn. Een situatie doet doet lachen, een grappige tekst of grappige foto... Een humoristische geboortekaart laat van zich spreken dus het is ook een slimme keuze.

Gepaste opties voor een passend resultaat

In de zelfde opzet als het ontworpen humoristische geboortekaartje kunt u ook uitnodigingen ontwerpen voor de babyborrel, of bijvoorbeeld een bedankkaartjes. Het grappige ontwerp gaat misschien goed samen met een ander product op onze website (slippers, mokken, dienbladen, kussens, tabletcases, muismatjes enz.). Standaard worden gratis witte enveloppen meegeleverd maar u kunt vaak ook voor gekleurde enveloppen kiezen.

100% eigen ontwerp Geboortekaartjes 14.5 cm x 15 cm
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje De 5 horen bij elkaar, sloffen & foto
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:
Geboortekaartjes De Kleine Prins Kleine prinses in haar vliegtuig, rose
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn: