Hartvorm Geboortekaartjes

Hoe kun je de liefde die je voelt voor je pasgeborene beter tot uitdrukking brengen dan met een hartvormige geboortekaart? De originaliteit van de hartjesvorm wordt benadrukt door de foto van uw kind. Voeg een spreuk of een citaat toe en je krijgt een unieke geboorteaankondiging die je liefde weerspiegelt.

spinner carteland
Avis clients

De geboorte van uw kleinkind is een heuglijke gebeurtenis en het is tijd om dit aan uw familie en vrienden bekend te maken. Wat zou de beste manier zijn om verder te gaan? Waarom kondig je het niet aan met een hartvormig geboortekaartje? Wat is een betere manier om al je liefde voor je baby en al je blijdschap uit te drukken dan met een mooi hart vol liefde? Of het nu voor de geboorte van een jongen of een meisje is, een hartvormig geboortekaartje is een originele manier om uw kleintje voor te stellen aan de samenleving. Het is net zo origineel als je het verbetert met een mooie foto van je kind, en waarom niet, een mooie familiefoto? Maar hoe maak je een hartvormige geboortekaart? Is het makkelijk te maken? Welke kleur moet ik kiezen? Hoe te kiezen en te handelen voor de realisatie van een geboortekaartje hart? Dat ga je in dit artikel ontdekken.

Waarom kiezen voor een hart geboortekaartje?

Voordat je aan het ontwerp en de keuze van je hart geboortekaartje begint, moet je de betekenis en symboliek van het hartje al begrijpen. Er wordt vaak gezegd dat de voorstelling van het hart zoals wij dat kennen, lijkt op het menselijk hart. En toch, als je goed kijkt, is de gelijkenis niet per se duidelijk. Maar deze voorstelling van het hart heeft wel zijn oorsprong. Het staat vaak symbool voor de Liefde in onze moderne en westerse beschaving.

 • De vorm van het hart zou, als we afgaan op verschillende bronnen, afkomstig zijn van het klimopblad. Sterker nog, als je goed naar het blad van deze plant kijkt, zijn de vormen en overeenkomsten nauwer dan die van het menselijk hart.

  Het blad van de klimop is de bron van het hartsymbool, want in de Romeinse tijd werd het blad van de plant in de meeste gevallen aangezien voor dat van de wijnranken. Het klimopblad werd later geassocieerd met de Romeinse God van de wijn: Dionysus. Deze laatste vertegenwoordigde zowel sensualiteit als wellust.

  De klimop vertegenwoordigt ook eeuwige en stabiele liefde. Door al deze symboliek werd het klimopblad gebruikt om de vorm van het hart te bepalen en werd het in de Middeleeuwen het symbool van de liefde. De kleur rood werd aan de symboliek toegevoegd om het lichamelijke aspect van het hart te ondersteunen door de kleur rood, de kleur van bloed. Het lijkt erop dat alle menselijke gevoelens uit het hart komen, dus de hele symboliek is logisch. Door de betekenis en betekenis van de hartvorm te begrijpen, begrijpt u welke waarde u geeft aan het geboortekaartje van uw kind door te kiezen voor een hartgeboortekaartje.

  Hoe kiest u uw hartgeboortekaartje?

  Bij Cartland heeft u een ruime keuze als het gaat om hartgeboortekaartjes. De keuze van uw geboortekaartje hangt af van uw smaak en uw wensen. Uw voordeel met Cartland is dat u uw geboortekaartje zo veel kunt personaliseren als u zelf wilt.

 • Afhankelijk van de kleuren die u wilt: heeft u een lievelingskleur? Wilt u een blauw geboortekaartje voor uw jongen, of een roze geboortekaartje voor uw meisje? U kunt de kleur van uw kaart naar wens personaliseren.

  Foto's naar keuze toevoegen: het is ook mogelijk om uw aankondiging te personaliseren met foto's naar keuze. Je kunt een foto van je pasgeborene toevoegen, een familiefoto, of waarom niet de allereerste foto van je tweeling als je twee baby's tegelijk hebt gekregen? Personaliseer je kaartje naar wens.

  Een soberder en klassieker kaartje: als je absoluut geen foto's op je geboortekaartje wilt zetten, kun je ook kiezen voor een neutraler en eenvoudiger kaartje. Er zijn verschillende representatieve afbeeldingen voor een geboorte: schattige konijntjes, droomkaarten, een geboortekaartje met alleen de naam van je kind en een kroontje, de keuze is aan jou.

  Welke afwerking voor het hart geboortekaartje?

  Bij Cartland kiezen we altijd voor een onberispelijke kwaliteit en afwerking van onze geboortekaartjes. Wij hebben een ruime keuze aan papiersoorten, waaronder karton, karton en karton met een breed scala aan kleuren en texturen, en papier met een breed scala aan kleuren en texturen. U kunt kiezen tussen cartomat papier en creatief papier, die beide ideaal zijn voor een sobere en klassevolle uitstraling. U kunt ook kiezen tussen een matte of glanzende afwerking voor uw geboortekaartje. De glanzende uitvoering geeft een iets eleganter en sierlijker gevoel, terwijl de matte afwerking een soberder en chiquer gevoel geeft. De keuze is aan u, maar bij twijfel kunnen wij u altijd adviseren over de meest geschikte keuzes.

  Welke afwerkingen voor uw hart geboortekaartje?

  Het is niet ongebruikelijk om wat patronen en design toe te voegen aan uw hart geboortekaartje. Hierover geeft Cartland ook enkele ideeën om je hartvormige geboortekaartje op te leuken.

 • Goud om te schitteren: hou je van goud op kaartjes? U kunt uw geboortekaartje inderdaad afwerken. Cartland heeft een bijzondere specialiteit op dit gebied door hot foil stamping toe te passen. Deze techniek resulteert in een afdruk van zeer hoge kwaliteit.

  U kunt er ook voor kiezen om een klein lintje aan uw hartvormige geboortekaartje toe te voegen. We hebben verschillende kleuren en vormen linten voor uw geboortekaartje.

  De aankondiging van de komst van uw baby is een uniek moment in uw leven. De keuze van een welgemeend geboortekaartje is dan ook een beslissing die met grote zorgvuldigheid wordt genomen. Bij Cartland bieden we u niet alleen een keuze in geboortekaartjes, maar ook een kwaliteit die zijn weerga niet kent. Omdat dit geboortekaartje net zo belangrijk is als je kind, willen we dat het perfect is. Het geboortekaartje moet vooral voldoen aan uw wensen en smaken. Maar bovenal, moet het jou voorstellen. Omdat we bij Cartland oog hebben voor al deze details en uw wensen, is het ontwerpen van uw welgemeend geboortekaartje bij ons een vanzelfsprekendheid. Wij luisteren en houden rekening met uw verzoek om u het beste te kunnen bieden. Dus geen aarzeling meer, bestel uw hart geboortekaartje bij Cartland.