Eeuwigdurende Kalender 2024

Kies een originele en eenvoudig te maken doorlopende kalender! Terwijl de klassieke kalenders slechts één jaar duren, zijn de doorlopende fotokalenders voor altijd. Om geen verjaardag te vergeten, personaliseert u de kalender met de verjaardagsdata van uw familie en goede vrienden. 12 pagina's + 1 omslag, gedrukt op hoogwaardig glanzend papier van 250g/m². Metalen spiraalslang met bevestigingshaak. Formaat: 14,8 cm x 42 cm.


spinner carteland
Avis clients

Maak uw eigen jaarkalender die elk jaar weer te gebruiken is. Een personaliseerbare planner die u gemakkelijk bij de hand kunt houden en die u kunt voorzien van uw eigen foto's en teksten om er een leuk en personeel kantje aan te geven. Ook voor professionele doeleinden is een personaliseerbare kalender geschikt, als kado, voor medewerkers of voor leveranciers.

De bestseller voor jouw favoriete foto's

Wie nauwelijks kan wachten op het nieuwe jaar en tegelijkertijd het voornemen heeft om wat creatiever te zijn, zit met onze fotokalender precies goed. Hier is verbeeldingskracht, creativiteit en een blik in de toekomst vereist. De personaliseerbare eeuwigdurende fotokalender blinkt uit in veelzijdigheid. Op de cover en op elke maandpagina is er veel ruimte voor foto's die je persoonlijk kunt kiezen en uploaden. Ontwerp je fotokalender langs verschillende thema's, seizoenen of met passende foto's van familiefeesten en andere belangrijke vieringen.

Online persoonlijke fotokalenders maken - Word creatief!

Deze zelf te ontwerpen fotokalenders met dat beetje extra zijn niet alleen persoonlijk en uniek, maar ook praktisch. Met dit keukenkalenderformaat bieden we voldoende ruimte om verjaardagen, afspraken en jubilea op te schrijven, naast de creatieve presentatie van je foto's. Zo behoud je het overzicht en zorg je ervoor dat iedereen graag naar de kalender kijkt.

Wie de keuze heeft, heeft de kwelling! Soms is het een echte uitdaging om de mooiste foto's te kiezen, vooral bij een kalender waar je slechts 12 maandpagina's en een omslag hebt. Bovendien biedt de Zokaartjes. Online-tool talloze achtergronden en clip-arts over verschillende onderwerpen en gelegenheden waarmee je je foto's elke maand in de schijnwerpers kunt zetten.

Bij het online ontwerpen kies je eerst een ontwerp dat bij je past, upload je vervolgens je favoriete foto's en selecteer je pagina voor pagina je foto's. Je kunt elke kalenderpagina aanvullen met een verscheidenheid aan motieven. Voeg vervolgens gekleurde achtergronden of tekst toe om je kalender te personaliseren. Met tal van ontwerpmogelijkheden creëer je bij Zokaartjes een absoluut unieke permanente kalender naar jouw smaak.