Kalender Jaarplanner 2024

De kalender op één pagina is perfect om het hele jaar in één oogopslag te zien! De monoplanning kalender is de goedkoopste op de markt. U heeft geen indeling in weken of maanden en hoeft geen bladzijden om te slaan. Uw favoriete foto's ziet u het hele jaar! Eenvoudig te personaliseren en klaar om als cadeau aan uw hele familie aan te bieden. Afdruk op 300 g papier of op magnetisch papier als optie. A3-formaat: 42 cm x 29,7 cm, staand of liggend. 


spinner carteland
Avis clients

Maak uw eigen kalender met handig jaaroverzicht. Een personaliseerbare planner die u gemakkelijk bij de hand kunt houden en die u kunt voorzien van uw eigen foto's om er een leuk en personeel kantje aan te geven. Ook voor professionele doeleinden is een personaliseerbare kalender geschikt, als kado, voor medewerkers of voor leveranciers. De kalenders met jaaroverzicht drukken we op 300 grams sulfaatkarton.

Creëer jouw originele fotojaarkalender online: 365 dagen vreugde in één oogopslag!

Welkom in onze wereld van gepersonaliseerde kalenders! Hier vind je een ruime selectie aan kalenders die aan al jouw behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een gezinskalender om de activiteiten van het hele huishouden te organiseren, een bureaudeel om geen enkele afspraak te missen, of gewoon een kalender met jouw favoriete foto om je dagen op te fleuren - we hebben alles wat je nodig hebt. Personaliseer jouw kalender naar jouw smaak en behoeften en geniet van een goed georganiseerd jaar vol onvergetelijke herinneringen dankzij onze gepersonaliseerde kalenders!

De gepersonaliseerde enkelzijdige planner: Een mix van herinneringen

Zoom in op het lopende jaar: Onze enkelzijdige planner in A3-formaat wordt een echt origineel cadeau voor de feestdagen of als herdenkingsgeschenk voor het eerste jaar van jouw kind, voor jouw laatste vakanties. Handig en praktisch is de enkelzijdige planner voorzien van mooie ontwerpen. Als drager van emoties krijgt het een andere dimensie wanneer het gepersonaliseerd wordt met jouw eigen foto's. Kies jouw favoriete sfeer, magnetisch of standaard papier naar wens. Zijn onverslaanbare prijs maakt het tot een onmisbaar cadeau voor Kerstmis.

Goedkope fotokalender: Een unieke creatie om cadeau te geven

De enkelzijdige fotokalender is een origineel en persoonlijk cadeau-idee voor jouw dierbaren. Dankzij zijn volledig aanpasbare ontwerp kun je jouw favoriete foto selecteren en afdrukken op één kalenderpagina. Het is een ideale manier om jouw speciale momenten vast te leggen en ze het hele jaar door te delen met vrienden en familie. Of het nu voor een verjaardag is, een feest, of gewoon om vreugde te brengen - de enkelzijdige fotokalender is een unieke creatie die het hart van jouw dierbaren zal raken. Een echte manier om een gepersonaliseerde fotoplanner te maken!