Kerstkaarten 2022

Zokaartjes biedt u een ruime keuze aan sfeervolle Kerstkaarten die u in een handomdraai personaliseert. Wat is er leuker dan een fijn Kerstfeest te wensen met een gepersonaliseerde kaart? U kunt er een of meerdere foto's van het afgelopen jaar aan toevoegen, een gedicht om over na te denken in deze bijzondere tijd. Of u kiest voor een kaart voor de eerste kerst van uw kind of voor een kerstkaart met een mooie familiefoto, u weet zeker dat u de persoon die uw Kerstkaart ontvangt, aangenaam verrast.


spinner carteland
Avis clients

Christmas is fast approaching! U bent al begonnen met de voorbereidingen voor de feestdagen. U en uw gezin maken van deze kostbare momenten gebruik om uw lieve huis in te richten. De kerstboom is versierd met de mooiste slingers, de kerstmannen vinden hun plaats in het ledikant terwijl uw tuin wordt verlicht met duizend lichtjes. U wilt deze kerstsfeer doorgeven aan uw vrienden en familie door hen te personaliseren met een op maat gemaakte kerstkaart die u weerspiegelt! Maar je vraagt je af: hoe maak je de perfecte online kerstkaart? Ontdek enkele van onze tips voor het personaliseren en formuleren van uw kerstgroeten. Vraagt u zich af hoe u een originele vakantiekaart kunt maken? Welke boodschappen moet u naar uw vrienden sturen, vooral naar degenen die in het buitenland wonen, zodat zij een Zalig Kerstmis hebben? Of wilt u een kaart personaliseren om de eerste kerst van uw dit jaar geboren kind te vieren? Laat ons u begeleiden door een van onze prachtige kerstkaartsjablonen.

Hoe maak je online een mooie gepersonaliseerde kerstkaart?

Als u uw kerstkaart met succes wilt maken, kies dan uit de ongeveer honderd kerstkaartsjablonen die speciaal voor de familie zijn gemaakt. Onze grafisch ontwerpers hebben speciaal voor u kaarten gemaakt, in alle stijlen en formaten. Van de meest klassieke tot de vergulde wenskaart, onze creaties zijn poëtisch, klassiek of origineel.

Gemakkelijke aanpassing: met een paar muisklikken in onze ontwerpstudio voor kerstkaarten bent u vrij om de originele wenskaart te maken die u wilt versturen, of om wat grappige illustraties toe te voegen om de feestelijke sfeer van de kaart te benadrukken. Om u op een vertederende manier fijne feestdagen te wensen, kunt u denken aan het invoegen van een mooie foto van uw gezin, uw baby of uw huisdier.

Een stijl die op u lijkt: of het nu een vierkant, double-fold of accordeonformaat is, uw kerstkaart zal worden uitvergroot door de boodschap die u aan uw dierbaren wilt richten en door het type afwerking dat u kiest. Uw kerstkaart zal gemakkelijk worden omgetoverd tot een gelukkige feestdagen kaart, vooral als uw wensen worden versterkt met een gouden afwerking. Of voor een nog verrassender effect kiest u voor een 3D selectieve vernisafwerking die op de woorden Merry Christmas wordt aangebracht.

Hoe kunt u met succes een mooie en originele Happy Holidays-kaart personaliseren?

Profiteer van het kerstseizoen om los te gaan en uzelf minder serieus te nemen met een humoristische Happy Holidays-kaart met een creatieve lay-out of felle kleuren. Breng uw stemming in evenwicht door een grafisch ontwerp te combineren met een persoonlijke boodschap op uw kaart.

Een vleugje humor : Kies uit onze "bubbelboom"-, "tedere strips"- of tijdschriftformaat kaart, of zelfs een Vrolijke kerstkaart met originele afbeeldingen die uw ontvangers zeker zullen verbazen met hun glinsterende kleuren en verzorgde afwerking.

Een vleugje originaliteit: een mooie kerstkaart is niet genoeg om indruk te maken op de galerij, de boodschap moet ook in de door u gewenste stijl zijn. Ontdek ideeën voor humoristische begroetingsteksten zoals "Voor het nieuwe jaar schrijf ik voor: elke ochtend twee gelukscapsules innemen. Een slokje geluk om elke morgen van te nippen. Drie succespillen die 's morgens, 's middags en 's avonds moeten worden ingenomen. Een shot van liefde en vriendschap om je eraan te herinneren tijd door te brengen met de mensen van wie je houdt... Een recept voor geluk om naar believen te vernieuwen!" of een citaat "Wat doe jij met Kerstmis? - Ik kom twee pond aan." Anna Cavalda

Welke foto zet je op de eerste kerstkaart van je kind?

Binnen enkele jaren, dankzij de invloed van de beroemde fotografe Anne Geddes in de jaren 2000, zijn pasgeborenen eraan gewend om te poseren onder de flitsers van hun ouders zodra ze op de kraamafdeling aankomen. Er zijn verschillende foto's beschikbaar, afhankelijk van de stijl die u wilt bereiken.

Portret: een mooie gelegenheid om de baby te laten zien met een van de laatste foto's die u hebt genomen bij het personaliseren van een 1e kerstkaart. Familiefoto: in de sneeuw, tijdens een wandeling in het bos, in de tuin of voor een witte achtergrond, de eerste kerst van de baby is vaak een gelegenheid om het hele gezin te laten zien, inclusief uw huisdier.

Fotoserie: op veel 1e kerstkaarten kunt u tot 6 of meer foto's van uw kind uitlichten. Zo kun je voor elk seizoen een foto kiezen, een foto van zijn of haar handen en voeten...

Tip: betrek voor goede wensen de oudsten erbij door zelf de wenskaart te tekenen, die dan een echt kunstwerk wordt!

Wat te schrijven op een gepersonaliseerde kerstkaart in verschillende talen?

Denk er begin december aan uw beste wensen voor de feestdagen te sturen naar uw vrienden in het buitenland of die in het buitenland wonen. Het is handig om een Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar kaart te maken die voor iedereen geschikt zal zijn. Welke boodschap zet je op je meertalige Vrolijk Kerstfeest-kaart?

In titel: afhankelijk van de nationaliteit van je vrienden, kun je de voorkant van je kaart personaliseren met Vrolijk Kerstfeest, Frohliche Weihnachten, Feliz Navidad, Vrolijk kerstfeest, Buon Natale, Boas Festas...

De boodschap: maak een positieve tekst over het leven die vertelt over geluk, succes en gezondheid. Kies positieve woorden die het moreel van uw ontvangers zullen opkrikken en een leuke quote in het Engels of Frans. "Kerstmis is geen tijd of seizoen, maar een gemoedstoestand" Calvin Coolidge. "Kerstmis is geen dag of een seizoen, maar een gemoedstoestand" of eenvoudiger gezegd de woorden Vrede, Liefde en Vreugde die iedereen gemakkelijk begrijpt.

Christmas: it's the most beautiful time of the year that you shouldn't miss. U zult zeker het mooiste model kerstkaart vinden om te personaliseren. Afhankelijk van uw smaak, originele kerstkaart, humoristische Vrolijk Kerstfeest kaart of klassieke Gelukkig Nieuwjaar kaart, gewoon wachten op uw verbeelding. Voeg een citaat toe dat u leuk vindt, voeg uw kerstboodschap toe op onze muismatten of een mok en creëer een gepersonaliseerd kerstcadeau tegen een lage prijs. Vergeet niet uw wenskaart begin december te versturen, zodat uw ontvangers uw mooie kerstkaart op hun schoorsteenmantel kunnen zetten.

.