Kladblokjes Kleine garderobe, grijs bloemmotief, A5
Kladblokjes Kleine garderobe, grijs bloemmotief, A5 goedkoop
Kladblokjes Kleine garderobe, grijs bloemmotief, A5 gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Kladblokjes Kleine garderobe, grijs bloemmotief, A5

Ref : 09125-CN1-R
TARIEVEN: vanaf €16.13
Omschrijving Kladblokjes - Kleine garderobe, grijs bloemmotief, A5
Bewaar de eerste herinneringen aan je zoontje! Deze leuke babyagenda met bloemmotief, passend bij de aankondigingskaart van dezelfde serie, wordt een kleine verzameling met de ontwikkelingen van je zoontje tijdens zijn eerste jaar. Deze babyagenda met wilde bloemen is ideaal om de Eerste glimlachjes, gezichtsuitdrukkingen van je kleine jongen in te bewaren... Plaats een foto van je baby op de voorkant, een bijschrift of citaat en je bent klaar! Met de hulp van onze ontwerpstudio kunt je de omslag en de rand van het boekje gemakkelijk aanpassen. Afmetingen: 14,8 x 21 cm. Babyagenda met 80 gelinieerde pagina's in de stijl van een bloknoot. Omslag: Papier 300 g/m² Pagina's: Natuurlijk papier 100 g/m². Voor al je vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice die op de aangegeven tijden voor je klaar staat.

Afwerkingen

Kunstzinnig en modern, onze hardcover of softcover omslagen zijn voorzien van een glanzende vernislaag die een optimale afwerking mettertijd garandeert.

Softcover

Kies de softcover voor een fotoalbum met de look van een reisverslag, dagboek of fotoboek. De 300 g/m² softcover is ideaal voor kleine formaten en is handig mee te nemen als een pocketboek.
Beschikbaar in de volgende formaten:
A4 Portret, A4 Panorama, A5 Panorama, Fotoboek vierkant (20x20), Fotoboek vierkant XL (30x30)