Klassieke Uitnodigingen Communie

Kijk voor klassieke communiekaartjes alvast op deze pagina om inspiratie te vinden, of misschien al het perfecte communiekaartje voor deze mooie gelegenheid. Onze vormgevers hebben met zorg strakke, hedendaagse en tijdloze ontwerpen voorbereid die u zelf nog kunt aanpassen met uw eigen foto's en teksten. Talloze hulpmiddelen en ilustraties staan ook klaar om de communiekaarten verder te voorzien van beeldmateriaal.


spinner carteland
Avis clients

Onze categorie klassieke communiekaartjes bevat ontwerpen die erg kunnen variëren. Met of zonder foto en in verschillende formaten. U heeft dus een ruime keuze uit kaartjes en ontwerpen. Alle kaarten worden voorzien van enveloppen en worden gedrukt op stevig professioneel papier en verzonden in een mooi doosje.

Let er op dat u vooraf een proefdruk kunt bestellen van het klassieke communiekaartje om deze in het echt te kunnen beoordelen. Ook achteraf is het mogelijk de draad weer op te pakken en om bijvoorbeeld van de mooiste foto's van de communie een bedankkaart te maken voor de aanwezigen.

Kiest u voor klassieke communiekaartjes dan hebben we het meestal over tijdloze ontwerpen die jarenlang bewaard kunnen worden zonder uit de smaak te vallen. Zokaartjes kan ook misboekjes, programma's of menukaarten in dezelfde stijl als uw ontwerp drukken zodat alles tijdens deze bijzondere dag homogeen is.