Klassieke Geboortekaartjes

De tijdloze creaties van Zokaartjes! De klassieke geboorteaankondiging heeft al veel jaren de voorkeur van ouders omdat de modellen tijdloos zijn. Deze elegante collectie, die regelmatig wordt bijgewerkt, omvat een breed scala aan klassieke en gevarieerde ontwerpen met een hoogwaardige afwerking.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Klassieke Geboortekaartjes Fall in Love

R. Deborah Gepubliceerd op 13/04/2021 following an order made on

Fall in Love

5/5

Perfect

Je leeft al enkele maanden met hem samen zonder hem te kunnen omhelzen. Gelukkig is dit nieuwe lid van de familie er eindelijk en je voelt dat dit geluk te groot is om het voor jezelf te houden. In dit geval, waarom geen klassiek geboortekaartje gebruiken? Als u houdt van elegantie in eenvoud, dan is dit communicatiemiddel, gebruikt in dit formaat, iets voor u. Ook al zijn er vele andere redenen voor deze keuze, de hoofdzaak is dat hij ideaal is wanneer u het eenvoudig wilt houden. Beter nog, het is geschikt voor alle soorten geboorten en zal perfect aan uw eisen voldoen, ongeacht het geslacht van uw baby. Het andere goede nieuws is dat het, ondanks zijn eenvoud, toch flexibel is in zijn gebruik om aan uw wensen te voldoen. Wilt u meer weten over het klassieke geboortekaartje, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor welke soorten geboortes is het klassieke geboortekaartje van toepassing?

Er zijn veel gebeurtenissen waarbij het gebruik van het klassieke geboortekaartje nodig kan zijn: verjaardagen, doopfeesten, bruiloften, maar ook geboortes. Er zij echter op gewezen dat de aankondiging moet worden aangepast aan elk vreugdevol moment. Evenzo moet het worden aangepast aan elk type geboorte:

Boorte van een jongen: als het om het mannelijke geslacht gaat, heeft het gebruik van het klassieke formaat zijn vereisten. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden in de keuze van de kleur(en), de kalligrafie of zelfs het kaartformaat.

Gemeisjesgeboorte: hier blijven dezelfde eisen gelden op het gebied van kleur en kalligrafie. Alleen, in termen van kleur bijvoorbeeld, moet de nadruk liggen op zachtheid. Zo kunt u, waar u voor de jongen alleen wit gebruikt, voor uw kleine meisje nuanceren met roze of lichtblauw.

Tweevoudige geboorte: op dit niveau zijn nog verschillende trends mogelijk, waarmee rekening moet worden gehouden om zo goed mogelijk aan de eisen van het gekozen formaat te voldoen. Het is mogelijk om voor twee jongens of twee meisjes te staan, want het kan een jongen en een meisje zijn. Waarom geen drieling? Het gebruik van het geboortekaartje moet aan elk geval worden aangepast.

Waarom moet je kiezen voor het klassieke geboortekaartje en niet voor een origineel formaat?

De keuze voor het klassieke formaat boven een origineel kaartje is geen toeval. Waarom? Want er is altijd een motivatie voor elke keuze, die kan worden opgesplitst in voordelen en andere belangen. Kiezen voor een klassiek geboortekaartje heeft dus de volgende voordelen:

Prijs en levertijd: de klassieke formaten zijn veruit goedkoper dan de originele, ondanks hun flexibiliteit, waardoor u een persoonlijk tintje kunt geven aan het ontwerp. De levertijd van de klassieke formaten blijft vrij kort door de eenvoud van het model.

Veelzijdigheid: de foto is er naar keuze, en geen ingewikkelde formule of grafische overbelasting zoals bij de originele modellen.

Kleur: vaak niet meer dan twee anders worden de mogelijkheden uitgebreid naargelang de wensen. Zachte, niet verradende kleuren zijn echter het populairst.

Emotionele waarde en kalligrafie: het traditionele herinnert aan het verleden waaraan emoties kleven als je eraan denkt. Dit kan u motiveren om dit formaat aan te nemen. Wat de kalligrafie betreft, wordt alles zo gedaan dat het handschrift zo dicht mogelijk bij het handschrift komt, met meer originele accenten.

Wat zijn de mogelijkheden van het klassieke geboortekaartje op het vlak van innovatie?

Je vraagt je af of het mogelijk is om op te vallen en toch sober te blijven. Met andere woorden, kunt u bepaalde elementen aan uw aankondiging toevoegen zonder overboord te gaan, laat staan af te wijken van het formele kanaal? Het is mogelijk. De term "klassiek" betekent niet dat u geen persoonlijke accenten aan uw kaart kunt toevoegen:

Foto's: om overladenheid te voorkomen, zijn foto's over het algemeen geen gebruikelijke keuze op klassieke formaten. Om het verschil aan te geven, kunt u kiezen om foto's in te voegen. Deze kunnen van de handen en voeten van uw kind zijn of een illustratie van u beiden die uw kind vasthouden. Het belangrijkste is dat het gebruik van deze afbeeldingen gematigd blijft.

Kleuren: de klassieker is meestal wit. Om trendy te blijven zonder uw aankondiging zijn traditionele kant te ontnemen, en vooral afhankelijk van het type geboorte, kiest u een sober gekleurde kaart. Beter nog, in plaats van het schrift dat normaal in het zwart is, kunt u kiezen voor zilverkleuren om uw model een beetje elegantie te geven.

De inhoud: in plaats van u te beperken tot de essentiële informatie over uw baby, kunt u ervoor kiezen een vleugje humor of een citaat toe te voegen. De keuze is aan u.

Aan wie wordt uw klassieke geboortekaartje geadresseerd als het gedrukt is?

Omwille van de soberheid of vanwege uw beperkte budget hebt u gekozen voor een klassiek formaat. Alles is gedaan en geleverd in een handig tijdsbestek en je hebt er echt van genoten. Maar het is nog niet voorbij, want jij bent niet de uiteindelijke ontvanger. Wie zijn deze mensen?

De familie: bij de geboorte zijn er vast en zeker bepaalde familieleden die deze geluksmomenten als eerste met jou in real time beleven. Een broer, zus of heel vaak is het je moeder. Anderen zijn echter ver weg, in andere steden of zelfs buiten het land. Het zijn over het algemeen deze tantes, ooms, neven, nichten, verre grootouders die het eerst aan bod zullen moeten komen.

De vrienden: wanneer het om een jong stel gaat, moet rekening worden gehouden met de jeugdvrienden, de klasgenoten of studievrienden, bepaalde medestudenten met wie het contact is gebleven. Vergeet ook uw buren in het gebouw of in de buurt niet.

Collega's en zakenpartners: voor collega's op het werk is dit heel normaal. Ze hebben je gemist tijdens je zwangerschapsverlof en ze verwachten het. Voor zakenpartners zal het afhangen van het soort gehechtheid dat u hebt.

In het kort moet worden benadrukt dat het klassieke geboortekaartje verschilt van een origineel ontwerp, vooral op het vlak van eenvoud. Beter nog, het is een formaat dat binnen het bereik van alle budgetten ligt. Het kost niet alleen minder, maar het is ook minder rommelig en vereist niet veel creativiteit. Of het nu gaat om de geboorte van een jongen, een meisje of zelfs een tweeling, u kunt dit formaat gemakkelijk gebruiken en het aanpassen aan elke gebeurtenis. Bovendien, voor meer elegantie, blijft het klassieke geboortekaartje flexibel en kan het persoonlijke accenten krijgen zolang ze niet doorslaan in extravagantie.