Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold goedkoop
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold

Ref : 07361-ZA2-RV
vanaf €2.16 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Insteekvakje: 28 cm x 14 cm opengevouwen, 14 cm x 14 cm dichtgevouwen met afgeronde hoeken.
  • Grote kaart: 10cm x 12cm.
  • Kleine kaart: 10cm x 10cm.
  • Etiket: 4,5cm x 4,5cm.
Omschrijving Klassieke Trouwkaarten - Nature Inspired & Gold

Klassieke trouwkaartje met gouden takjes.

Chic formaat bestaande uit een vierkant insteekmodel (14x14cm) met een uitnodigingskaart (12x10cm), een antwoordkaart (10x10cm) en een mooi vierkant label.

Deze alles-in-één huwelijksaankondiging wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen en in de insteekkaart te leggen. Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Deze stijlvolle huwelijksuitnodiging zal u betoveren met zijn elegantie. Het ontwerp en de bepaalde kleuren zullen een elegante toon geven aan uw huwelijksuitnodigingskaart. Het ontwerp van deze uitnodiging geeft uw aankondigingstekst op een moderne manier weer. Je kunt de huwelijksuitnodigingskaart van je dromen maken met onze ontwerptool! Kies een van onze verschillende soorten structuurpapier om de huwelijksuitnodiging voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Realiseer uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging aan te passen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold, die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen tijdens de kantooruren die op de website zijn aangegeven. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk beantwoorden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.