Gepersonaliseerde Fotoklok
Multi-foto klok

Gepersonaliseerde Fotoklok Multi-foto klok
Gepersonaliseerde Fotoklok Multi-foto klok pas cher
Gepersonaliseerde Fotoklok Multi-foto klok
Gepersonaliseerde Fotoklok Multi-foto klok pas cher
Réf. : 00142-HL1-R
Instagram
Pinterest

Dit artikel is niet meer te koop.

  • Afmetingen van de rechthoekige klok: 14 x 20 x 2 cm
  • Sublimatiedruk, glanzende afwerking
  • Werkt op één AA LR6 1,5V batterij (niet inbegrepen).
  • Klok van houtvezelplaat
  • Zwart gekleurde klokrand
  • Gemonteerd geleverd met beugel

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Gepersonaliseerde Foto Muismat

Detail van het artikel

Beschrijving

Personaliseerbare klok met meerdere foto's uit uw privé collectie van digitale foto's. De Carteland online kaartenmaker helpt u bij het bedrukken van deze klok. Verschillende vlakken zijn te vullen met een foto die u vanaf uw computer kunt importeren. Strak en in verschillende groottes naast elkaar gezet komt deze klok heel dynamisch over. Perfect als kadootje met een persoonlijke inhoud. De klok werkt met een AA batterij die niet meeverzonden wordt. Ook als muismatje te maken.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden