Kwaliteit van begin tot eind

Zokaartjes adviseert u bij het kiezen van de juiste papiersoort en de afwerking van uw persoonlijke kaarten.

De kwaliteit staat voorop bij het bekendmaken van belangrijke gelegenheden. Op deze pagina kunt u informatie vinden over de verschillende gebruikte papiersoorten en de afwerking bij Zokaartjes. Natuurlijk gebruikt Zokaartjes professioneel papier, meestal 300 grams papier en dit maakt al het verschil met de thuisgemaakte en thuis geprinte kaartjes die een stuk minder professioneel overkomen. De hoogwaardige kwaliteit van het papier en de inkt maken het ook mogelijk het kaartje langer te bewaren. U wilt niet dat het kaartjes de kleuren verliest of dat het papier kreukelt... U wilt een mooie herinnering houden en een kaartje van topkwaliteit zorgt hier voor! Alle soorten papier bij Zokaartjes zijn recycleerbaar en bevatten geen chloor. Deze natuurvriendelijke keuze wordt nog eens versterkt door het kiezen van FSC papier. Dit betekent dat de bomen die gekapt dienen te worden worden vervangen door nieuw geplante bomen.

Papier couché cartomat

Afwerking mat papier

Dit 300 grams papier is voorzien van een matte coating die naast de matte verschijning ook zacht aanvoelt als materiaal. Het matte effect voorkomt de soms hinderlijke glans in het licht, dus met deze afwerking krijgt u een heel natuurlijk en evenwichtig kaartje. De kleuren worden homogener en zijn minder fel.

Papier créaSoft

Papier creaSoft

Mat wit papier (320g/m²), met milieulabel, de nieuwe generatie van topkwaliteit. De natuurlijke textuur zorgt voor een prachtig drukresultaat voor uw foto's. 320g/m². Uitstekende stevigheid. Een succesvolle mix tussen de kenmerken van Cartomat papier en gestructureerd papier. Gebruik: geschikt voor elk type uitnodiging, ook met foto's.

Papier création

Afwerking Creatie papier

Dit matte papier heeft een lichte structuur en voelt als dun karton aan. De kleuren blijven overeind en de derde dimensie voegt iets speciaals toe aan uw kaartje. Decoratief en ook eigentijds, vooral voor kaartjes zonder foto's. Voor tekeningen en illustraties is dit een perfecte keuze.

Papier Irridescent

Afwerking parelmoerglans papier

Dit is heel bijzonder papier met een parelmoerglans. Zelfs na het bedrukken van het papier ziet u een bijzondere glans die van parelmoer lijkt te zijn. Het lijkt op een metallic afwerking en wordt ook gedrukt op 300 grams papier. Heel eigentijds en origineel.

Afwerking hoogglans papier

Deze speciale anti-UV coating geeft met zijn hoogglans meer diepte aan kleuren op het gebruikte 300 grams papier. Gebruikt u foto's op het kaartje en wilt u dat deze in het oog springen, neem dan deze afwerking.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Let op

Als u zelf nog de kaart wilt beschrijven met een pen, dan raden we u af een coating te gebruiken omdat deze waterafstotend is en hierdoor moeilijk te beschrijven is. Gebruik ook niet teveel versieringen op plekken die u wilt voorzien van tekst, hierdoor kan het lezen van uw boodschap verhinderd worden. Ditzelfde geldt voor achtergrondkleuren. Als de achtergrondkleur te donker is dan is het soms moeilijk hier nog een tekst op te schrijven.

Weet u het nog niet zeker?

Neem dan gerust contact met ons op. Zokaartjes kan u veschillende proefexemplaren toesturen zodat u het papier zelf kunt bekijken en beoordelen. De door u bestelde kaartjes worden gratis voorzien van bijbehorende enveloppen.