Rustieke Trouwkaarten Bladversiering
Rustieke Trouwkaarten Bladversiering goedkoop
Rustieke Trouwkaarten Bladversiering gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Rustieke Trouwkaarten Bladversiering

Ref : 08064-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Créasoft papier
Hoge kwaliteit wit papier, Mooie natuurlijke textuur, goede fotoweergave. 320g/m².
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Rustieke Trouwkaarten - Bladversiering

Een idyllische sfeer voor een zomerse bruiloft. Het is tijd om je huwelijk aan te kondigen aan al degenen die je liefhebt, maar volgens de regels van de kunst!..... Kies voor een uitnodiging die je zelf creëert met illustraties van planten, kraft-tinten, in de sfeer die je aan je verbintenis wilt geven. De kennisgeving, die zowel elegant als origineel is, komt het beste tot zijn recht in dat moderne formaat. Deze trouwset bestaat uit een kennisgeving van 12 cm x 16,7 cm, een uitnodigings- of informatiekaart die ook geschikt is als programma van 10 cm x 13 cm en een kaart die de volgende dag kan dienen als antwoordkaart van 12 cm x 7 cm of als uitnodiging voor de brunch. Kijk zelf maar hoe je hem wilt gebruiken. Wil je andere woorden in dezelfde typografie, neem dan contact op met onze klantenservice die zal bemiddelen met onze grafische ontwerpers.

Kondig met deze prachtige huwelijksuitnodiging de meest glorieuze dag van uw leven aan met zijn lichtheid. Dit Rustieke Trouwkaarten Bladversiering benadrukt het toekomstige geluk van het paar en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst chique laten uitkomen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerptool door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de uitnodiging voor een van de mooiste optredens in uw leven nog mooier te maken. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beursboekje, stickers, menu, enz, afgenomen om uw persoonlijke harmonieuze set te ontwerpen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Rustieke Trouwkaarten Bladversiering die geschikt zou kunnen zijn voor vele gebieden: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste trouwkaart gratis te maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingen op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst over deze Rustieke Trouwkaarten Bladversiering, neem dan contact op met onze klantendienst.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Papier Natuurlijk gerecycleerd

Hoogwaardig gerecycled papier, FSC-gecertificeerd gerecycled.
Gemaakt van 100% gerecycleerde vezel in overeenstemming met FSC-DIR-40-004 EN.
Kleur: Natuurlijk wit (wit met een lichte crèmekleurige tint)
Gewicht: 260 g/m²
Heel mooi papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect voor alle soorten drukwerk (foto en illustratie).

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.