Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen
Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen goedkoop
Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen

Ref : 08584-SP2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
  • Grote kaart: 12cm x 16,7cm (komt overeen met RN)
  • Kleinere kaart: 10cm x 13cm
  • Kleinste kaart: 12cm x 7cm
Omschrijving Rustieke Trouwkaarten - Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen


Dit moderne huwelijksdrukwerk zal u bekoren met zijn verfijndheid. Uw gasten zullen verleid worden door deze Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Met deze uitnodiging beschikt u over de nodige ruimte om de plaats, de datum en het uur van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de huwelijksuitnodiging nog mooier te maken voor een van de meest gedenkwaardige momenten in uw leven. Ontdek ook de accessoires die bij het ontwerp van deze trouwkaart passen voor een perfecte harmonie in uw huwelijksdecoratie. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodigingskaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen gratis te realiseren. Wij doen ons uiterste best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Als u meer informatie over deze Rustieke Trouwkaarten Neo Landelijk, 3 in 1, Salie Groen wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.