Magneet fotocabine

Laat uw foto's elke dag weer tot recht komen. Gepersonaliseerde fotomagneten ! Ontdek onze Paulux, in de stijl van een fotocabine, waarmee u de leukste foto’s kunt drukken. Per set van 3 is de Paulux een leuk idee als origineel cadeau voor gelegenheden als: communie, huwelijk, verjaardag. Probeer het eens en bewonder het resultaat. 3 Fotopaulux van 3,5 cm x 21 cm. donkergrijs. Voor dit product is geen proefdruk mogelijk.


spinner carteland
Avis clients

Presenteer uw foto’s zoals in een fotohokje
Lijken alle foto’s op elkaar? Maak dan eens een bijzonder alternatief met Paulux. Alsof er een rij boekenleggers bij elkaar staan met een origineel ontwerp. Een nieuwe manier om herinneringen, feesten of welke gelegenheid dan ook voor een lange tijd te laten zien.

Cheese, strike a pose Paulux !
Iedereen kan nu gemakkelijk foto’s maken maar zelden wordt daar iets leuks mee gedaan. Verander nu eens van formaat en probeer deze unieke manier om foto’s te laten drukken. Net alsof ze uit de cabine komen kunt u er een gekke serie van maken, een kort verhaal enzovoort. Laat uw fantasie los en bedank een leuk vervolg voor jong en oud.

Waaauw, vastgelegd op een Paulux
Op onze website hebben we al een aantal voorbeelden gemaakt om u op weg te helpen. Alle ontwerpen worden gedrukt op 350 grams papier. U kunt er zelf ook een ander gebruik aan geven zoals een menu, een plaatskaart of een decoratie voor uw interieur.

Kenmerken van de Paulux
Het gaat om rijen van 4 foto’s, gedrukt in setjes van 3, 5,5 cm x 21 cm, op stug papier gedrukt en netjes verpakt om gemakkelijk als kado te kunnen geven.