Fotomagneten

De fotomagneten, in Polaroid-stijl of als fotostrip, zijn een uniek snapshots cadeau-idee voor een lage prijs! Ontdek onze creatieve ontwerpen voor op uw koelkast, afzuigkap of andere metalen oppervlakken. Retrofoto's (9 cm x 10 cm) als set van 12 I 4 fotostrips (5,5 x 21 cm) als set van 3. I Magneten zijn uitgesloten van de gratis proefdruk. Onze tip voor een perfecte personalisatie: vermijd fotomontages, gebruik een formaatvullende foto. Let op: onze magneten zijn handgemaakt, hun afmetingen kunnen variëren van 0,2 mm tot 0,4 mm. Niet-contractuele foto, geleverd in een kartonnen enveloppe.


spinner carteland
Avis clients

Magnetische foto's voor op metalen oppervlaktes zoals koelkasten. Een ludiek en origineel idee om iemand kado te doen. Deze magneetfoto's bestaan uit setjes van telkens 12 foto's, die verschillend kunnen zijn en ook van tekst kunnen worden voorzien. Per foto is de afmeting 8,5 x 9,5 cm. Voor dit product is geen proefdruk mogelijk.

De foto-magneten, het ultieme originele cadeau!
Ze versieren onze koelkasten, onze ingangen, onze metalen meubels. Kleine grappige en reclameafbeeldingen, herinneringen verzameld tijdens reizen, die de koude witheid van de koelkast opvrolijken, de kamers kleur geven en de kinderen vermaken. Allemaal gedrukt op magnetisch papier!
Het is tijd om zelf deel te nemen aan het grote creatieve spel van gepersonaliseerde magneten en uw eigen magneten te maken met behulp van uw foto's, tekeningen en tekst. Vermaak uzelf met het creëren van magnetische beelden om de keuken of metalen meubels in huis naar uw smaak op te fleuren.
Hoe kunt u uw vierkante foto-magneten op maat personaliseren?
Nadat u uw model van de magneet heeft gekozen, kunt u met slechts een paar klikken toegang krijgen tot onze online personalisatiewerkplaats. Snel en intuïtief biedt deze u talloze opties om precies de gepersonaliseerde foto-magneet te creëren die u wenst. Kies uw illustraties en foto's voor elk van hen, evenals het kader of de tekst. Maak van deze vierkante foto-magneten, verkocht in sets van 12, getuigen van uw mooiste momenten van geluk om te delen, uw beste familieherinneringen om op elk moment te koesteren.