Menukaarten Verjaardag

Onze verjaardag menu’s of lunchkaarten zijn 100% personaliseerbaar en zullen de gasten verbluffen. Verschillende modellen in verschillende afmetingen staan tot uw beschikking en helpen u bij het creëren van uw ideale menukaart. Is er een speciaal thema voor de verjaardag of wilt u een heel speciaal menu op een speciale manier vormgeven dan kunt u eenvoudig u eigen ontwerp maken.
Geleverd zonder omslagen. Bestaan in 2 formaten.

spinner carteland
Avis clients
Menukaarten Verjaardag 70 jarig huwelijk, platinum bruiloft

T. Nancy Gepubliceerd op 28/11/2021 following an order made on

70 jarig huwelijk, platinum bruiloft

5/5

Mooie lay-out, goede kwaliteit

Verjaardagsmenu

Menukaarten drukken we op stug 300 grams papier, met of zonder mat of hoogglans, of zelfs met parelmoerglans. Is uw verjaardag een groot succes dan zult u zien dat iedereen deze menukaarten wil houden als aandenken! Wilt u van het menu een kunstwerk maken, zowel creatief als gastronomisch, dan kandat door zelf alles te ontwerpen in dezelfde stijl als de ingrediënten.

Een eigen ontwerp op het menu

Uw tafel krijgt meteen een professioneel uiterlijk en de gasten wanen zich in een restaurant. Het is ook mogelijk het menu met de uitnodiging voor de verjaardag mee te sturen om iedereen alvast lekker te maken. Niet alleen teksten maar ook illustraties en foto's kunnen op de menukaarten gedrukt worden. Met het dikke gevouwen papier blijven de menu's ook eenvoudig zelf overeind staan.