Gepersonaliseerde Fotomokken Vaderdag Liefste papa, 2 foto's
Gepersonaliseerde Fotomokken Vaderdag Liefste papa, 2 foto's goedkoop
Gepersonaliseerde Fotomokken Vaderdag Liefste papa, 2 foto's gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Fotomokken Vaderdag Liefste papa, 2 foto's

Ref : 09140-MU0-R
TARIEVEN: vanaf €12.00
  • Doorsnee: 8 cm
  • Hoogte: 9,5 cm
  • Materiaal: wit aardewerk van hoge kwaliteit
  • Sublimatiedruk
  • Hoogwaardige drukkwaliteit
Omschrijving Gepersonaliseerde Fotomokken Vaderdag - Liefste papa, 2 foto's

Een ultrapraktisch en trendy cadeau voor Vaderdag. Deze mok met blauwe bloemen en gouden takjes kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden met 2 mooie foto's van je kinderen of kleinkinderen! Dit is echt de leukste attentie voor vaders of grootvaders. Leuk voor je man om deze mok mee te nemen naar zijn werk voor de pauzes, terwijl opa trots samen met je kinderen van zijn koffie of thee zal genieten. Diameter: 8 cm, Hoogte: 9.5 cm - Kleur: wit, Materiaal: vaatwasmachine- en magnetronbestendig aardenwerk - Inhoud: 32 cl. Wassen met een zachte doek wordt aanbevolen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op de op de site aangegeven tijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden