Gepersonaliseerde Foto Muismat
multi-foto kado

Gepersonaliseerde Foto Muismat multi-foto kado
Gepersonaliseerde Foto Muismat multi-foto kado
Réf. : 00073-MP1-R
Instagram
Pinterest
TARIEVEN: vanaf
€8.25
  • Formaat: 19,6 cm x 23 cm
  • Dikte: 5 mm
  • Materiaal: Rubber
  • Bovenkant: polyester stof

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Gepersonaliseerde Dienbladen

Gepersonaliseerde Dienbladen

Detail van het artikel

Beschrijving

Origineel en persoonlijk kado waarop u zelf de foto's kunt laten drukken vanaf uw digitale fotoalbum. Verschillende produkten zijn mogelijk zoals klok, muismatje en dienblad. Een bont gekleurde achtergrond in strakke vlakken maakt plaats voor meerdere foto's die netjes gerangschikt zijn. In de gekleurde vakken kunt u tekst schrijven om het kado nog persoonlijker te maken.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden