100% tevreden ...

Wij drukken met een digitale pers van de laatste generatie HP Indigo Pers.

Uw creatie wordt gedrukt met echte vloeibare inkt, om de printkwaliteit wat zorgt voor een optimale printkwaliteit in kleur!

We hebben gekozen voor hoogwaardig FSC-label, 300grams papier

 

     • Papier Cartomat®   mat of glanzend (300 g/ m²), die de kleuren verdiept.

     • Iriserend papier, parelmoerglans, Dik (300 g/ m²) prachtige afwerking.

     • Creatie Papier, grove textuur (280 g/ m²) Geeft een Eco-chic aspect aan uw creatie.

 

Kiest u voor de optie  Zo 100% zeker , dan wordt uw bestelling volledig geverifieerd op fouten; de kwaliteit van uw foto's, spelling, lay-out etc.


Wij bieden u witte enveloppen 120g van hoogwaardige kwaliteit.

 

…of uw geld terug!

 

Als u na ontvangst van uw bestelling, niet volledig tevreden bent met de kwaliteit van het product of u constateert een druk/productiefout van onze kant, bieden wij u, met inachtneming van bepaalde voorwaarden, een herdruk aan of u kunt uw geld terug krijgen. Nadat u contact heeft gehad met onze klantenservice dient u het product binnen 14 dagen aangetekend te retourneren in de originele verpakking naar het volgende adres:

 

Carteland SAS - 1229 Route Eguilles - 13122 Ventabren FRANKRIJK

 

Geval van uitsluiting van het herroepingsrecht van de consument:

 

Gepersonaliseerde artikelen

 Volgens artikel L. 121-20-2 , kan het herroepingsrecht niet worden toegepast op de verkoop van producten die aangepast zijn aan de door de klant opgegeven specificaties, tenzij beidde partijen anders zijn overeengekomen bij de verkoop. Wij willen u erop wijzen dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op de verkoop van op maat gemaakte producten (gepersonaliseerde producten) op aanvraag van de klant, behalve als een fout geconstateerd wordt in de afhandeling en verwerking van het product door de verkoper.