Collectie Nieuw

Nieuw, de meest trendy trouwkaarten

Onze meest actuele trouwkaartjes blijven zich aanvullen op deze pagina. De nieuwste trouwkaarten geven de trends weer waar onze klanten zich in kunnen vinden. De meest recente ontwerpen nemen de vraag van klanten mee, worden gebaseerd op wat er op de markt gebeurt maar alle nieuwe trouwkaarten blijven gewoon personaliseerbaar. U kunt er dus eenvoudig een andere inhoud aan geven met uw eigen foto's, kleuren en teksten.

spinner carteland

Een aanbod voor bruid en bruidegom

Het huwelijk is een onvergetelijke gebeurtenis en om dat aan te kondigen geven we u op deze pagina ideetjes om de trouwkaarten alvast te ontwerpen. Gebaseerd op een bestaand model of helemaal leeg voor een eigen ontwerp; alles is mogelijk en u kunt na het ontwerpen eerst een proefdruk van uw trouwkaartje bestellen.

Een trouwkaart als herinnering

Deze mooie dag gaat snel voorbij en al de voorbereidingen en nasleep duren veel langer. Daarom kan een trendy trouwkaart deze dag mooi bekronen en zo voor altijd bewaard blijven als een visuele herinnering. Als het huwelijk in het teken staat van een speciaal thema kan dat ook verwerkt worden op de kaart.

De nieuwe trouwkaartjes

Trendy, chic, eigentijds, strak, humoristisch... alle bestaande ontwerpen zijn een beginpunt waar het toekomstige stel een eigen draai aan kan geven. Verschillende afmetingen, verschillende formaten, mapjes... alles is tot in de details te ontwerpen voor een strak geheel. Let ook op de afwerking: we bieden ook reliëfpapier en papier met parelmoerglans.