Onze Medewerkers

Een team van gepassioneerde medewerkers sinds 1996

Carteland is gevestigd in de Provence van Zuid-Frankrijk, een plek waar mensen onder elkaar ideeën kunnen uitwisselen, waarden kunnen noemen en kwaliteit kunnen beoordelen. Onze waarden zijn daarom een belangrijk deel van het drukwerk. Persoonlijke betrokkenheid gaat daarom gepaard met enthousiasme en klantgerichtheid.


Onze grafische vormgevers


Voor een gemakkelijke, duidelijke en mooie layout van een kaart is het goed zich te kunnen laten helpen door een vormgever. De online beschikbare kaarten voldoen aan de meeste behoeften maar dagelijks wordt er gewerkt aan nieuwe modellen om te kunnen antwoorden aan de nieuwste trends.

Onze grafische vormgevers

Onze It-ers


Dit team houdt de website en drukproces in de gaten en ze ontwikkelen nieuwe applicaties om alles nog gemakkelijker en sneller te maken. Gesteund door de laatste technologische ontwikkelingen zijn deze medewerkers ook altijd met passie bezig om hun kennis bruikbaar te maken voor alle klanten. Applicaties zijn bijvoorbeeld de filters die rode ogen op een foto kunnen camoufleren, foto's kunnen optimaliseren voor een helder resultaat.

Onze It-ers

Onze adviseurs


Deze hulp is altijd gratis en gericht op uw wensen. Lukt het niet om een kaart zo te maken dat u 100% tevreden bent, dan springen zij in om te helpen. Ook de klantenservice is een steun hier voor. Altijd bereikbaar via email kunnen voorstellen worden uitgewisseld en problemen worden opgelost. Ook als het pakje eenmaal de deur uit is kunnen zij de tracking doorgeven of gebreken melden voor een herdruk bijvoorbeeld. Ook hier gaat het weer om klantgerichtheid.

Onze adviseurs

De drukkers


Deze medewerkers zorgen voor het resultaat dat u in uw eigen handen wilt hebben. Met professionele machines, kwaliteitspapier en nabehandeling is dit team altijd bezig met waar het u het meeste om gaat: het tastbaar resultaat van uw werk! Deze mensen weten waar ze naar moeten kijken en hebben een ervaren oog wat betreft kleuren en vormen. De laatste stap is het inpakken en zelfs daar hechten we een grote waarde aan om ook van het ontvangen van de kaarten een leuk moment te maken.

De drukkers

“Niet alleen passie maar ook vertrouwen, dat is waar we hier voor staan en waarmee we verder kunnen. Voor u en voor onszelf.”